SPP1 pracodawca nie wydaje

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by ilonek » 4 Jun 2011, 08:08 SPP1 pracodawca nie wydaje

Moi kochani prosze o radę otuż od pazdziernika jestem na zwolnieniu lekarskim ostatnie pieniazki pracodawca wyplacil mi w kwietniu br.i ...kolejne zwolnienie mam do konca lipca zglosilam sie do job center na zasilek ESA wszystko byloby ok ale moj pracodawca od miesiaca zwleka z wyslaniem mi druku SPP1 pisze dzwonie i nic job center mi nie pomoze bylam w A Biurau tez nic nie dalo gdzi emoge to zglosic/kto mi moze pomuc w takiej sytuacji?czlowiek czasem musi miec zdrowie zeby chorowac jak slowo daje...

Pozdrawiam :)
ilonek
Raczkujący

Reputation point: 2
Neutralny
0

MalePostNapisane by mahol » 4 Jun 2011, 10:31 Re: SPP1 pracodawca nie wydaje

pomóc Ci może nauczyciel języka polskiego...
mahol
Stały Bywalec

Reputation point: 44
Pokojowy
-4

MalePostNapisane by Mordorzg » 4 Jun 2011, 14:49 Re: SPP1 pracodawca nie wydaje

mahol, Pacan jesteś i tylko tyle mogę o Tobie powiedzieć.
ilonek, Wejdź na podany link http://www.dwp.gov.uk/advisers/claimfor ... _print.pdf wydrukuj i z tym formularzem udaj się do pracodawcy. Usiądź w recepcji i siedź do momentu, aż Ci tego nie wypełnią inaczej się nie doczekasz.

Mordorzg
Raczkujący

Reputation point: 10
Neutralny
0

FemalePostNapisane by ilonek » 4 Jun 2011, 16:22 Re: SPP1 pracodawca nie wydaje

Dziekuje Mordorzg tak zrobie

mahol ma racje z moim polskim niejest najlepiej ale pocieszam sie ze mi polski idzie coraz lepiej a on w moim jezyku nie powie nic :D
ilonek
Raczkujący

Reputation point: 2
Neutralny
2

MalePostNapisane by wypasiony » 5 Jun 2011, 12:57 Re: SPP1 pracodawca nie wydaje

zatem pierwsza lekcja poprawnej pisowni: ''NIE'' z czsownikami pisze sie oddzielnie z niewielkimi wyjatkami, dlatego powinno byc ''nie jest'' zamiast Twojego niejest (błeeeeee). :)
jesli zas chodzi o SPP1 to na pewno wszystko zalatwisz pozytywnie

pozdrawiam

Dodano: -- 12 cze 2011, o 13:43 --

dzieki Ilonek za punkty. to zapewne z wdziecznosci za krotka lekcje poprawnej pisowni.

pozdrawiam
wypasiony
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
-2

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI