prom
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witajcie. Mam pytanie jade do polski w czerwcu i chcialbym kogos zabrac ze soba ale nie wiem jeszcze kto to bedzie, i tu jest problem poniewaz chcialbym zabukowac bilet juz dzis ale trzeba wpisac ile osob bedzie jechac i nazwisko. Jak to zrobic? dzieki
-

-
gucio81
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 4
Zadzwoń do operatora u którego zamierzasz kupić bilet i zapytaj czy jest taka możliwość jak dodawanie pasażerów. Tak jak napisałeś zawsze podajesz wszystkie dane "z góry". Za zmianę terminu pobierają opłatę (np: poferries 10Ł) - jeśli cena w innym terminie jest identyczna.
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 11
TheRektor wrote:Zadzwoń do operatora u którego zamierzasz kupić bilet i zapytaj czy jest taka możliwość jak dodawanie pasażerów. Tak jak napisałeś zawsze podajesz wszystkie dane "z góry". Za zmianę terminu pobierają opłatę (np: poferries 10Ł) - jeśli cena w innym terminie jest identyczna.
Ja zawsze płynę z
Norfolkline i często zdarzało się,że miałem dodatkowego pasażera,którego nie było na bilecie i nigdy nie było z tym problemu i nigdy nie pobierano z tego tytułu opłat.
Po prostu w porcie podawałem paszport dodatkowej osoby,aby uaktualnili listę pasażerów i to było tyle.
Pozdro..........
-

-
STIF14
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 18
Też jeździłem z innymi osobami niż na bilecie i nie było problemu. Przeważnie taka sama cena jest do 7 osób. Możesz dopłaci jeżeli kupiłeś bilet ze zniżką (np. na noc), a płyniesz w godzinach szczytu.
-

-
wwwENGLANDpl
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Return to SZUKAM INFORMACJI