prom

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by gucio81 » 8 May 2010, 18:23 prom

witajcie. Mam pytanie jade do polski w czerwcu i chcialbym kogos zabrac ze soba ale nie wiem jeszcze kto to bedzie, i tu jest problem poniewaz chcialbym zabukowac bilet juz dzis ale trzeba wpisac ile osob bedzie jechac i nazwisko. Jak to zrobic? dzieki

gucio81
Raczkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by TheRektor » 8 May 2010, 19:14 Re: prom

Zadzwoń do operatora u którego zamierzasz kupić bilet i zapytaj czy jest taka możliwość jak dodawanie pasażerów. Tak jak napisałeś zawsze podajesz wszystkie dane "z góry". Za zmianę terminu pobierają opłatę (np: poferries 10Ł) - jeśli cena w innym terminie jest identyczna.

TheRektor
Rozeznany

Reputation point: 11
Neutralny
0

MalePostNapisane by STIF14 » 13 May 2010, 22:24 Re: prom

TheRektor wrote:Zadzwoń do operatora u którego zamierzasz kupić bilet i zapytaj czy jest taka możliwość jak dodawanie pasażerów. Tak jak napisałeś zawsze podajesz wszystkie dane "z góry". Za zmianę terminu pobierają opłatę (np: poferries 10Ł) - jeśli cena w innym terminie jest identyczna.

Ja zawsze płynę z Norfolkline i często zdarzało się,że miałem dodatkowego pasażera,którego nie było na bilecie i nigdy nie było z tym problemu i nigdy nie pobierano z tego tytułu opłat.
Po prostu w porcie podawałem paszport dodatkowej osoby,aby uaktualnili listę pasażerów i to było tyle.
Pozdro..........
STIF14
Raczkujący

Reputation point: 18
Neutralny
0

MalePostNapisane by wwwENGLANDpl » 17 May 2010, 11:43 Prom

Też jeździłem z innymi osobami niż na bilecie i nie było problemu. Przeważnie taka sama cena jest do 7 osób. Możesz dopłaci jeżeli kupiłeś bilet ze zniżką (np. na noc), a płyniesz w godzinach szczytu.

wwwENGLANDpl
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI