Spotkajmy sie
Napisane by Beata » 10 Sep 2009, 19:13 Re: Spotkajmy sie
Lubie jeżdzić na łyżwach, choć jeżdze jak pokraka, o ile wogóle moja jazde można nazwać jazdą. Ja się tylko powoli staram poruszam do przodu.
Mam zawsze świetny nastrój tuz po, bo zawsze można sie z kogos pośmiać. Zawsze najpierw zaczynam od siebie rzecz jasna. Można sie też pobijać, odmrozić pupe, a tuz po gorąca czekoladka smakuje jak najlepsze wino.
Niestety nigdy nie byłam tu na lodowisku. Nawet przechodziłam kilka razy obok niego, ale jakoś nigdy nie było okazji. Może niech się wypowiedzą Ci którzy byli. Domyślam sie, ze na bank można wypożyczyć łyżwy. Co to za lodowisko bez wypozyczali sprzetu?
:)
-
- Beata
- Stały Bywalec
- Reputation point: 8
Napisane by hrumek » 11 Sep 2009, 17:03 Re: Spotkajmy sie
Beata wrote:Widzę, że lubisz grać w billard, choć niekoniecznie potrafisz. :) Ja uwielbiam jeździć na łyżwach, a czy potrafię? Nie. A bawię się świetnie. Widzę, że jesteś nowa na forum. Życzę więc wielu nowych fantastycznych znajomości. :)
i z tego wynika ze wrozki nie istnieja ja osobiscie nie wierze w takie rzeczy;p
-
- hrumek
- Raczkujący
- Reputation point: 0
Napisane by dorotajab » 14 Sep 2009, 13:05 Re: Spotkajmy sie
Tomk wrote:Hej,
Wiec i ja sie dolacze... W Birmingham mieszkam od ponad roku jednak z racji limitowanego czsu wolnego nie mialem okacji poznac wielu interesujacych ludzi. Wiec jezeli spotkanie by sie odbylo a ja akurat gospodarowal bym wolnym czasem to jak najbardziej tak!
Tymczasem serdecznie pozdrawiam i czekam na rozwiniecie tematu...
T.
No nie, no jak Tomk nawet chce sie dolaczyc to ja etz wpadne popatrzec :) tylko pytanie czy ten o to wloczega miedzy birmingham a bristolem akurat bedzie dysponowal wolnym czasem :roll:
co nie zmienia faktu ze z tomkiem czy bez jestesmy wszyscy fajni i mozemy grac w bilard oblani w kisielu a potem wyskoczymy na lyzwy :)
ja osobiscie propnuje kregle- przynajmniej jak bedzie niefajnie to zawsze mozna sie zajac swoja kula, a potem udawac ze reka boli i trzbe isc do domu-
na 5 ways jest fajna kregielnia(koniec broad street). w tygodniu jest taniej, w piatki i w soboty duzo ludzi.
co do bilarda to na broad street w sport cafe na dole jest mnostwo stolow do bilarda a zdaje sie ze w poniedzialki to nawet salse graja.
ja jestem za ktrotkim czartkiem, lub troche dluzszym piatkiem. czwrtek jest fajny bo jest przed piatkiem i jest mnostwo promocji, a piatek jest przed sobota i ci co pedza na zlamnie karku do swoich drugich polowek moga jeszce przez chwile byc w okolicy i wygospodarowac troche wolnego czasu.
w tym tygodniou ja choruje :cry:
wiec stawiam na przyszly
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by Tomk » 14 Sep 2009, 16:07 Re: Spotkajmy sie
Wloczega najblizszy miesiac spedza w Birmingham wiec bedzie mial sporo czasu na poznawanie nowych ludzi i odswierzanie starych znajomosci, ktore milo wspomina haha...
Jezeli ktos nie lubi lodu to proponuje asfalt a zamias lyzew, rolki... Sam sporo jezdzilem jakis czas temu wiec moge pomoc jak i dac pare porad jak potrzebne... Dysponuje rowniez dodatkowa para rolek jezeli ktos byl by zainteresowany... A co do spotkan przy kreglach czy tez bilardzie to naprawde i jedn i drugie jak najbardziej pasuje dopoki do puty mozna sie spotkac i w koncu cos zrobic za wyjatkiem mowienia o tym... Chociaz w sumie forum na tym polega haha...
Coz, ja jestem jak najbardziej za spotkaniem w jakichkolwiek okolicznosciach... Jezeli sa jeszcze jacys chetni to wypowiadac sie prosze i czekam na jakas realizacje...
Tymczasem serdecznie pozdrawiam,
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
- Reputation point: 3
Napisane by Guest » 14 Sep 2009, 16:37 Re: Spotkajmy sie
-
- Guest
Napisane by Tomk » 14 Sep 2009, 18:22 Re: Spotkajmy sie
Wiec moze my zainicjujmy spotkanie i dajmy okazje sie innym przylaczyc... Wezmy sprawe w soje rece i zobaczmy co sie stanie... A Dorota na pewno pomoze, jakoz wiem ze jest dobra w realizacji spotkan...
Czekam na odpowiedz...
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
Napisane by Guest » 14 Sep 2009, 18:38 Re: Spotkajmy sie
-
- Guest
Napisane by Tomk » 14 Sep 2009, 18:41 Re: Spotkajmy sie
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
Napisane by Guest » 14 Sep 2009, 18:44 Re: Spotkajmy sie
-
- Guest
Napisane by Tomk » 14 Sep 2009, 18:50 Re: Spotkajmy sie
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
Napisane by Guest » 14 Sep 2009, 19:07 Re: Spotkajmy sie
-
- Guest
Napisane by Tomk » 14 Sep 2009, 19:23 Re: Spotkajmy sie
-
- Tomk
- Rozeznany
Napisane by Karollla » 14 Sep 2009, 20:11 Re: Spotkajmy sie
Sharegrace mówisz lubisz bilard? Też uwielbiam i tak samo jak u Ciebie wcale nie oznacza, że umiem :-P mogłaby być ciekawa rozgrywka :wink:
jak pozwlekacie ze spotkankiem to może też się załapie :-)
-
- Karollla
- Początkujący
Napisane by hrumek » 14 Sep 2009, 20:35 Re: Spotkajmy sie
-
- hrumek
- Raczkujący