fachowiec od bojlera
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
potrzebuje rady albo fachowca czy cos.od jakiegos czasu mamy problem z woda, najpierw byla letnia teraz jest zimna. byl 1den fachowiec i powiedzial ze trzeba wymienic termostat, czekalismy tydzien bo musial zamowic. po tygodniu przyszedl i okazalo sie ze termostat jest ok, cos innego potrzeba.przyszedl w dzisiaj z potrzebnymi czesciami, spieprzyl cos bo teraz nawet ogrzewania nie ma i powiedzial ze potrzebny nowy bojler, bedzie jak dostanie kase. na swoje usprawiedliwienie mam ze mnie nie bylo za kazdym razem jak tu bylam, z przyczyn oczywistych, bym go pogonila bo az smierdzi idiota co frajerow szuka.mniejsze o niego, ale my nie mamy nadal zimnej wody a teraz dodatkowo ogrzewania. czy ktos kogos zna co sie na serio zna.w ogloszeniach nic nie znalazlam.dzieki za pomoc
-

-
asia77
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
my mielismy podobny problem bojler po prostu przestał działać, ale był jeszcze na gwarancji - firma powiedziała, że trzeba czekać 4 dni na fachowca, na całe szczęście po 24h zaczął ponownie działać. Spróbuj ten numer 07770367448 może pomogą zakładali nam 2 lata temu centralne i byliśmy z nich zadowoleni.
-

-
bogunia
- Administrator
-
-
- Reputation point: 0
hej,
nasz bojler sie czasem sam jakos wylacza i przestaje wszystko grzac, ale wtedy wystarczy ze wylacze go z pradu i ponownie wlacze i dziala
innym razem tez przestal grzac na amen, ale okazalo sie ze tylko poziom wody w bojlerze spadl (podobno normalna sprawa). przy bojlerze sa takie dwie rurki, w tym jedna od wody, ktora powinna miec zawor, ktorym to zaworem sie ten poziom wody uzupelnia.
w sumie prosta sprawa, a my mielismy to szczescie ze akurat tata-majsterkowicz u nas byl i sam to rozpracowal - moze to pomoze :roll:
-

-
yoko
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 3
-
Dzwon pod ten numer 07849319983 ma na imie ANDRZEJ POZONDNY GOSC MA FIRME Z 30 LETNIM DOSWIADCZENIEM W BERMINGHAM NAPEWNO POMOZE TO HYDRAULIK ROBI OGRZEWANIA I LAZIENKI OD PODSTAW POZDRAWIAM I POWODZENIA :mrgreen:
-

-
artur01
- Raczkujący
-
-
Niewazne jak sie pisze niewazne jak sie czyta wazne oco chodzi
a tak naprawde to spiesztłem sie do pracy i moze kliknołem kilka razy nie tam gdzie trzeba pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-

-
artur01
- Raczkujący
-
-
wielkie dzieki wszystkim.moj kochany mezczyzna sie zdenerwowal na tego pseudo fachowca i przyprowadzil dzisiaj skads prawdziwego i wszystko jest cacy.mam cieplo wode i ogrzewanie :mrgreen: (ale telefony od was i tak zatrzymam tak na wszelki wypadek)
-

-
asia77
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
Return to SZUKAM INFORMACJI