ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
Napisane by asia77 » 1 Jul 2008, 19:01 ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- asia77
- Rozeznany
- Reputation point: 2
Napisane by vanwaestel » 1 Jul 2008, 19:51 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- vanwaestel
- Stały Bywalec
- Reputation point: 0
Napisane by Tomk » 1 Jul 2008, 21:06 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
Ja niedawno rozstalem sie ze swoja druga polowa. Po 6 latach, zmienilo sie wszystko po przyjezdzie do Anglii. Niedawno sie przeprowadzilem z Bristolu wlasnie w ty, Acocks Green... Jednak, pomimo zlamania i cierpienia, zawsze pobuje znalezc cos pozytywnego w tym wszystkim... Nic nie dzieje sie bez przyczyny a optymizmu mi nie brakuje... Jak to mowia, pokazdej burzy wychodzi slonce... Ja czekam na swojem chociaz w Anglii raczej opady haha... No coz, wszystko ma swoj pozwod a historia pokaze co to bylo...
Serdecznie pozdrawiam i czekam na wiecej wypowiedzi...
T.
-
- Tomk
- Rozeznany
- Reputation point: 3
Napisane by hidalgo4 » 2 Jul 2008, 05:26 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- hidalgo4
- Stały Bywalec
Napisane by DD » 2 Jul 2008, 08:35 to ja tez cos skrobne
wtedy jeszcze te osoby przyjaciolmi nie byly ale jak sie okazalo w ciezkich chwilach byli na posterunku.
z dnia na dzien kopniak ktory szedl prosto w moja dupe zatoczyl kolo i zasadzil sie na dupie kogos kto tego kopniaka chcial zaoferowac mnie.
paradoksalnie tragicznego nieomal dnia poznalem kogos kto wierzy we mnie bardziej niz chyba ja sam (a wiary w siebie mam duuuzo) i tak ostatnie 7,5 roku z kazdym dniem jestem szczesliwszy i z kazdym dniem mlodnieje w oczach ;-)
na domiar dobrego [czy zlego jak niektorzy mowia ;-)] w sierpniu sie pobieramy :)
wszystko pieknie sie uklada a najwazniejsze - jak juz kiedys napisalem - ze wszyscy jestesmy zaiebi5sci ;-)
jesli zycie chloszcze, zarzuc pancerz na plecy i rwij do przodu
pozdrawiam
-
- DD
- Stały Bywalec
- Reputation point: 4
Napisane by Patrykk » 3 Jul 2008, 16:32 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
nikt nie powiedział ze życie jest kolorowe ale my zawsze możemy je takim uczynić :) każdy tez ma problemy i większe i mniejsze, ale najważniejszy to optymizm choć go często brakuje. chłopaki nie martwcie sie bo tego kwiaty to pół światu :mrgreen: ja sie ciesze ze jestem, ze mam rodzinę (rodziców i rodzeństwo) , kogoś na kim mi zależy- Monikę , ze jestem zdrowy i mam siły żeby pracować :-) moze to nie wiele ale wiele osób i tego by wam pozazdrościło , cieszcie sie tym co macie :-)
-
- Patrykk
- Początkujący
Napisane by bham_ster » 6 Jul 2008, 01:00 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
Przeglądam pocztę (e-mail) a tu kilkanaście życzeń urodzinowych :) w większości od znajomych z różnych forów dyskusyjnych (to było miłe) ale najbardziej rozbawiły mnie te od "sexownych stron" gdzie w ramach życzeń proponowano mi powiększenie "interesu" :P :)
-
- bham_ster
- Początkujący
Napisane by dorotajab » 6 Jul 2008, 23:17 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
ja tez chce cos powiedizec....
ostatnie kilka miesiecy mojego zycia to istny koszmar... z roznych powodow. Kazdego kolejnego dnia satram sie postepowac rozsadnie, dojrzale i adekwatnie do sytuacji. Dzisiaj powinnam bys zupelnie gdzie indziej niz jestem i osiagnac wiecej niz dalam rade. Plany na lipiec jeszcze w kwietniu byly przeogromne i piekne. dzis zyje z dnia na dzien i nie jest wcale tak zle. Zrozumialam ze nie musze realizowac swoich wielkich planow zeby byc szczesliwa a wypakom losowowym (ktore czesto sie zdarzja) latwiej jest sprostac jak nie ma sie marzen i palnow ktore TRZEBA wlanie tego dnia zrealizowac.
Najabardziej jednak cieszy mnie oczekiwanie na nadejscie na swiat mojej malej sistrzenicy. Czekamy na nia juz od miesicy i balismy sie ze nigdy w srod nas nie zawita. Moja siostra jest juz w 9 miesiacu- dala rade:) dzielna dziewucha:) zyje nasza mala dziwuszka i mysle ze jest nasza nadzieja na lepsze jutro:) :-D :-D :-D
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by Tomk » 7 Jul 2008, 21:20 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
Musze przyznac, ze czytajac Twoje slowa sam sie wzruszylem... Pokazalas wszystkim, ze nawet w najtrudniejszym momencie mozemy zobaczyc cos dobrego co skloni nas do walki i lepszego jutra... Pomyslec ze niedawno i ja tak myslalem i bylem najszczesliwszy na swiecie a dzis, tak jak i Ty, zyje z dnia na dzien i nie wiem co kolejny przyniesie...
Gratuluje za optymizm... Madra dziewczyna z Ciebie i mysle ze daleko zajdziesz a malymi kroczkami czasem jest najlepiej, przynajmniej sie czlowiek nie przewroci...
Dzis, bardzi zeczliwa mi osoba powiedziala jedna madra mysl... Podziele sie ze wszystkimi a co... Otoz powiedziala, ze jezel nie bylo by tych zlych chwil to nie doceniali bysmy tych dobrych... Prawda jakie to proste? Jednak w codziennym pospiechu zapominamy ze do zycia potrzebne jest nam powietrze... Dzieki 14... Od dzis tak ja bede nazywal "14". Ona wie dlaczego i pewnie czytajac to bedzie sie irytowac... Ale wie ze jest to w dobrej wierze...
Moja reflekcja na dzis?!? Jutro znowu wyjdzie slonce i moze przyniesie cos dobrego...
Wystarczajaco sie rozpisalem, przestaje filozofowac...
Serdecznie pozdrawiam,
Sir Tomk.
-
- Tomk
- Rozeznany
- Reputation point: 3
Napisane by asia77 » 10 Jul 2008, 18:34 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- asia77
- Rozeznany
Napisane by dorotajab » 10 Jul 2008, 19:19 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
Napisane by Shon » 11 Jul 2008, 22:32 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
bo nie rozumiem ?
adoracja blokady czy blokada adoracji ?
Napisane by asia77 » 8 Aug 2008, 19:48 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
-
- asia77
- Rozeznany
Napisane by marcin.p » 18 Aug 2008, 08:14 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
2. Moj slowik mnie kocha a ja kocham slowika ---- tez banan
3. po urlopie w pracy 147 maili do przeczytania ---- banan szef kazal skasowac setke bez czytania
4. Mieszkam z fajnymi ziomalami i wiem ze stana mórem jakby co .... Ziomale wiedza o kogo chodzi...
5. przyszly weekend - pogoda lotna van przygotuj szmate bedziem szybowac - banan
6. Van ... z tym moknieciem w parku jest ok .... lubie z toba stary wbijac sie czlonkami w murawe róznej twardosci i mognac kolo Swana. Latawce rules !!!!!
7. ci..a zajechal mi dzis rano droge ( odkrylem, iz po 4 sekundach trabienia , wlacza mi sie druga trabka w aucie i daje podwójny power - prawie ci..a szyby poszly ) - niech sie ucza ciapole jezdzic autami
8. Urlop mina bez przygód ... nikt nie zginal ...Slowik dzieki za rozladowywanie mojego wkórwa :)
Napisane by samotny » 3 Nov 2008, 19:14 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie
Teraz juz wiem mylilem sie, lecz zycie nie docenia mnie
Nawet w zmartwieniu potrafie znalezc szczescie.
Gdy samotnie spacerując ludzi mijam nieznajomych
Ciesze sie ich szczesciem i dalej spaceruje po miescie
Szczescie zazwyczaj to chwila ulotna jak mgła poranna,
Trzeba cieszyc sie ta chwila,niewiedzac co jutro przyniesie.
Bywaja obietnice w chwili szczescia skladane
Ktore pozniej bardzo szybko sa zapominane.
Wiec coz SZCZESCIE znaczy Ku...ewsko zaakcentowane
Kto pragnie byc szczesliwy ten bedzie,
a kto w to niewierzy jest w bledzie
-
- samotny
- Rozeznany
- Reputation point: 29
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-