ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

FemalePostNapisane by asia77 » 1 Jul 2008, 19:01 ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

dosyc samotny jak palec i uzalania sie nad swoja samotnoscia, to tylko stan umyslu. jesli w ostatnim miesiacu chociaz kilka razy pomysleliscie ze zycie jest piekne (chociaz czasem chetnie by sie komus przylozylo, albo wynajelo kolesi do tego), nie wazne z jak banalnego powodu wpisujcie sie i powod.ja ostatnio przechodzilam ciche dni, ale daleko mi de pesymizmu, wiec czekam na pozytywne wpisy.
asia77
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

mowili, ze bedzie padac- nie wierzylem! czulem krople deszczu, powoli jedna po drugiej- to nie deszcz! a w drodze do auta, jakies 150m, okazalo sie ze nie mam sie po co spieszyc- chwila i bylem caly mokry... i jak dziecko radosnie moklem dalej na deszczu przed samochodem. pomyslec, ze bycie mokrym moze dac tyle szczescia- taki banan na gebie, tylko tyle ze przemokniety. :mrgreen:

vanwaestel
Stały Bywalec

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Tomk » 1 Jul 2008, 21:06 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

Hej,

Ja niedawno rozstalem sie ze swoja druga polowa. Po 6 latach, zmienilo sie wszystko po przyjezdzie do Anglii. Niedawno sie przeprowadzilem z Bristolu wlasnie w ty, Acocks Green... Jednak, pomimo zlamania i cierpienia, zawsze pobuje znalezc cos pozytywnego w tym wszystkim... Nic nie dzieje sie bez przyczyny a optymizmu mi nie brakuje... Jak to mowia, pokazdej burzy wychodzi slonce... Ja czekam na swojem chociaz w Anglii raczej opady haha... No coz, wszystko ma swoj pozwod a historia pokaze co to bylo...

Serdecznie pozdrawiam i czekam na wiecej wypowiedzi...

T.
Tomk
Rozeznany

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 2 Jul 2008, 05:26 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

to ja napisze cos podobnego jak poprzednik....ja przyjechale do Anglii nie dla kasy, nie dla lepszego zycia...ucieklem... po niespelna 5 latach stracilem kogos na zawsze byly plany wspolne marzenia pragnienia...coz wydek zmienil wszystko...nie mogelm dluzej tam zyc to bylo za wiele...i...niedawno po ponad latach spotkalem kogos kto stara sie odmieniec moje zycie a ja nie przeszkadzam :razz: czyli mozna odzyskac zycie niechcac go... dziwne napisane zagmatwane ale tyle chce narazie powiedziec
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by DD » 2 Jul 2008, 08:35 to ja tez cos skrobne

u mnie 7,5 roku temu bylo zle, wlasciwie tragicznie i nieomal tak sie skonczylo gdyby nie przyjaciele.
wtedy jeszcze te osoby przyjaciolmi nie byly ale jak sie okazalo w ciezkich chwilach byli na posterunku.
z dnia na dzien kopniak ktory szedl prosto w moja dupe zatoczyl kolo i zasadzil sie na dupie kogos kto tego kopniaka chcial zaoferowac mnie.
paradoksalnie tragicznego nieomal dnia poznalem kogos kto wierzy we mnie bardziej niz chyba ja sam (a wiary w siebie mam duuuzo) i tak ostatnie 7,5 roku z kazdym dniem jestem szczesliwszy i z kazdym dniem mlodnieje w oczach ;-)
na domiar dobrego [czy zlego jak niektorzy mowia ;-)] w sierpniu sie pobieramy :)

wszystko pieknie sie uklada a najwazniejsze - jak juz kiedys napisalem - ze wszyscy jestesmy zaiebi5sci ;-)

jesli zycie chloszcze, zarzuc pancerz na plecy i rwij do przodu

pozdrawiam

DD
Stały Bywalec

Reputation point: 4
Neutralny
0

MalePostNapisane by Patrykk » 3 Jul 2008, 16:32 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

hej
nikt nie powiedział ze życie jest kolorowe ale my zawsze możemy je takim uczynić :) każdy tez ma problemy i większe i mniejsze, ale najważniejszy to optymizm choć go często brakuje. chłopaki nie martwcie sie bo tego kwiaty to pół światu :mrgreen: ja sie ciesze ze jestem, ze mam rodzinę (rodziców i rodzeństwo) , kogoś na kim mi zależy- Monikę , ze jestem zdrowy i mam siły żeby pracować :-) moze to nie wiele ale wiele osób i tego by wam pozazdrościło , cieszcie sie tym co macie :-)

Patrykk
Początkujący

Neutralny
0

...pewnego pięknego dnia...
Przeglądam pocztę (e-mail) a tu kilkanaście życzeń urodzinowych :) w większości od znajomych z różnych forów dyskusyjnych (to było miłe) ale najbardziej rozbawiły mnie te od "sexownych stron" gdzie w ramach życzeń proponowano mi powiększenie "interesu" :P :)
bham_ster
Początkujący

Neutralny
0

wspaniale sie was czyta :
ja tez chce cos powiedizec....
ostatnie kilka miesiecy mojego zycia to istny koszmar... z roznych powodow. Kazdego kolejnego dnia satram sie postepowac rozsadnie, dojrzale i adekwatnie do sytuacji. Dzisiaj powinnam bys zupelnie gdzie indziej niz jestem i osiagnac wiecej niz dalam rade. Plany na lipiec jeszcze w kwietniu byly przeogromne i piekne. dzis zyje z dnia na dzien i nie jest wcale tak zle. Zrozumialam ze nie musze realizowac swoich wielkich planow zeby byc szczesliwa a wypakom losowowym (ktore czesto sie zdarzja) latwiej jest sprostac jak nie ma sie marzen i palnow ktore TRZEBA wlanie tego dnia zrealizowac.
Najabardziej jednak cieszy mnie oczekiwanie na nadejscie na swiat mojej malej sistrzenicy. Czekamy na nia juz od miesicy i balismy sie ze nigdy w srod nas nie zawita. Moja siostra jest juz w 9 miesiacu- dala rade:) dzielna dziewucha:) zyje nasza mala dziwuszka i mysle ze jest nasza nadzieja na lepsze jutro:) :-D :-D :-D
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Tomk » 7 Jul 2008, 21:20 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

Hej Dorota,

Musze przyznac, ze czytajac Twoje slowa sam sie wzruszylem... Pokazalas wszystkim, ze nawet w najtrudniejszym momencie mozemy zobaczyc cos dobrego co skloni nas do walki i lepszego jutra... Pomyslec ze niedawno i ja tak myslalem i bylem najszczesliwszy na swiecie a dzis, tak jak i Ty, zyje z dnia na dzien i nie wiem co kolejny przyniesie...
Gratuluje za optymizm... Madra dziewczyna z Ciebie i mysle ze daleko zajdziesz a malymi kroczkami czasem jest najlepiej, przynajmniej sie czlowiek nie przewroci...

Dzis, bardzi zeczliwa mi osoba powiedziala jedna madra mysl... Podziele sie ze wszystkimi a co... Otoz powiedziala, ze jezel nie bylo by tych zlych chwil to nie doceniali bysmy tych dobrych... Prawda jakie to proste? Jednak w codziennym pospiechu zapominamy ze do zycia potrzebne jest nam powietrze... Dzieki 14... Od dzis tak ja bede nazywal "14". Ona wie dlaczego i pewnie czytajac to bedzie sie irytowac... Ale wie ze jest to w dobrej wierze...

Moja reflekcja na dzis?!? Jutro znowu wyjdzie slonce i moze przyniesie cos dobrego...

Wystarczajaco sie rozpisalem, przestaje filozofowac...

Serdecznie pozdrawiam,

Sir Tomk.
Tomk
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by asia77 » 10 Jul 2008, 18:34 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

ja dzisiaj czuje sie szczesliwa, jeszcze mi daleko do k...ewsko szczesliwej , ale jednak, moja siostra urodzila dzisiaj zdrowa dziewczynke chociaz lekarze mowili ze jest mozliwosc ze dziecko bedzie chore. dzisiaj zuzia sie urodzila, ma 54cm, wazy 3400 i jest zdrowa i moja rodzina jest k...ewsko szczesliwa a zwlaszcza moja siostra ze szwagrem. kocham was kochani, wszystkiego naj
asia77
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 10 Jul 2008, 19:19 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

GRATULJE ASIU!!!!!! to jest wlasnie wspanialy powod do szczescia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wspaniale:)
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Shon » 11 Jul 2008, 22:32 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

a tutaj to "ku...ewa" co! Za przeproszeniem sie dzieje
bo nie rozumiem ?

adoracja blokady czy blokada adoracji ?
Shon
Zadomowiony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by asia77 » 8 Aug 2008, 19:48 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

wczoraj sie dowiedzialam ze moja ukochana przyjaciolka wraca do swojego kraju i smutno mnie z tego powodu, bo za duzo przyjaciol takich od serca nie mam bo o takich trudno. dzisiaj 1nego takiego musialam dzisiaj oklamac i jestem szczesliwa bo uwierzyl, jak na razie, dzieki temu ze sie nie dowie ze go kocham, nadal mozemy sie przyjaznic, nie wazne czy bedzie mi mowil o laskach jakie zarwal, wazne ze mu zalezy na tym bym byla szczesliwa, jak przyjaciel, a ja tego wyrzucac nie bede
asia77
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 18 Aug 2008, 08:14 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

1. Mojemu kotu sie skonczyla ruja i jest caly normalny. Juz nie mialczy po nocu i moge sie wysypiac. Przychodzi co rano do mnei do luzka i zsie mi rózek od poduszki , mruczy przy tym jakby jej kto tunczykiem pyszczek zapychal..... fajnie tak.

2. Moj slowik mnie kocha a ja kocham slowika ---- tez banan

3. po urlopie w pracy 147 maili do przeczytania ---- banan szef kazal skasowac setke bez czytania

4. Mieszkam z fajnymi ziomalami i wiem ze stana mórem jakby co .... Ziomale wiedza o kogo chodzi...

5. przyszly weekend - pogoda lotna van przygotuj szmate bedziem szybowac - banan

6. Van ... z tym moknieciem w parku jest ok .... lubie z toba stary wbijac sie czlonkami w murawe róznej twardosci i mognac kolo Swana. Latawce rules !!!!!

7. ci..a zajechal mi dzis rano droge ( odkrylem, iz po 4 sekundach trabienia , wlacza mi sie druga trabka w aucie i daje podwójny power - prawie ci..a szyby poszly ) - niech sie ucza ciapole jezdzic autami

8. Urlop mina bez przygód ... nikt nie zginal ...Slowik dzieki za rozladowywanie mojego wkórwa :)

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

MalePostNapisane by samotny » 3 Nov 2008, 19:14 Re: ku...ewsko szczesliwi polacy wpisujcie sie

Kiedys myslalem ze byc samotnym jest wygodnie,
Teraz juz wiem mylilem sie, lecz zycie nie docenia mnie
Nawet w zmartwieniu potrafie znalezc szczescie.
Gdy samotnie spacerując ludzi mijam nieznajomych
Ciesze sie ich szczesciem i dalej spaceruje po miescie
Szczescie zazwyczaj to chwila ulotna jak mgła poranna,
Trzeba cieszyc sie ta chwila,niewiedzac co jutro przyniesie.
Bywaja obietnice w chwili szczescia skladane
Ktore pozniej bardzo szybko sa zapominane.
Wiec coz SZCZESCIE znaczy Ku...ewsko zaakcentowane
Kto pragnie byc szczesliwy ten bedzie,
a kto w to niewierzy jest w bledzie

samotny
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to TOWARZYSKIE