Kurs czy warto?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by pawel333 » 3 Oct 2012, 06:02 Re: Kurs czy warto?

A jaki to dokładnie kurs?
I tak troche daleko ode mnie bo bede mieszkam w mansfield, ale to nie jest az tak istotne

pawel333
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by wolfman » 3 Oct 2012, 06:12 Re: Kurs czy warto?

to mnie sie pytasz jaki kurs chcesz zrobic?a o co pytales w pierwszym poscie?(na wozki!)
o co wlasciwie tutaj pytasz?o pomoc w dobraniu drogi w zyciu czy jak?

wolfman
Początkujący

Reputation point: -4
Neutralny
0

MalePostNapisane by xxxx30 » 4 Oct 2012, 11:44 Re: Kurs czy warto?

Cos mnie sie zdaje ze kolega nie bardzo wie o czym mowi i nie bardzo wie co chce robic.
xxxx30
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by pawel333 » 4 Oct 2012, 14:10 Re: Kurs czy warto?

Wolfman & Rozeznany oh koledzy.

czytać uważnie, tamat zboczył z właściwej ścieżki
uzytkownik mizartius:
"Ja zrobilem NVQ, Warehouse and storage, level 2. W tym takze byl zawarty kurs na wozki widlowe. Wszystko za free."

Dalej

"Kiedys u mnie w robocie wisialo ogloszenie na stolowce o mozliwosci zrobienia roznych kursow, byla lista chyba ze dwudziestu specjalnosci. Ktoregos dnia jeden z szefow pytal kto chce zrobic kurs na wozki. Kurs robila zewnetrzna firma Total People (http://www.totalpeople.co.uk/). Mozesz do nich zadzwonic o zapytac o szczegoly. Nie dam sobie glowy uciac ale im kase za to placi chyba budzet panstwa."

Zawsze odnosimy się do tego co jest wyżej, czyż tak?
Jesli chcemy powrócic do głownego wątku- piszemy pełne informacjie,by wszytsko było jasne.Kurs jedno dniowy to jakas kpina. Dlatego byłem zaciekawiony co to za jaja?
Wiadomo trudne to nie jest, ale 1 dzien na
-zapoznanie sie z teoria
-zapozanie sie z pojazdem
-próbne jazdy
-test?

no własnie. Z Ciekawosci poszukałem w internecie własnie kursów w uk to jeden trawa tydzien i cenia sobie 350F.
( tak dla porównania)

Takze, tygodniowego holiday'a i smigac na kurs.

Rozeznany- Dajuj sobie, dziekuje za cenne informacje. Ale jesli nie wnosisz nic do tamatu to prosze się nie udzielaj.

Dziekuje.

pawel333
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by wolfman » 4 Oct 2012, 14:45 Re: Kurs czy warto?

1.kpina jest ,ze chlop chce zrobic jakis kurs ale niedokonca wie jaki i wogule wszystko mu jedno..
z tego co wywnioskowalem posiada juz licencje "tarcia chrzanu" i teraz prubuje poszezyc swoje experience w kierunku blizej mu nieznanym...

2.jak ktos umie jezdzic na wozku to gwarantuje ze po 1-dnym dniu bedzie mial kurs za soba w w/w cenie, w przeciwnym wypadku trwa i kosztuje to tyle ile powiedziales...
a tak odemnie to czy kurs bedzie trwal 1 dzien czy tydzien to tego samego sie nauczycie...

wolfman
Początkujący

Reputation point: -4
Neutralny
0

MalePostNapisane by pawel333 » 4 Oct 2012, 14:52 Re: Kurs czy warto?

Napisz to jeszcze raz. Powoli, uważnie. Używaj znaków interpunkcyjnych, wielkich liter, przemyśl konstrukcję gramatyczną każdego zdania z osobna i sens całego tekstu.

Albo nie. Lepiej to usuń, bo nawet napisany poprawnie, ten tekst nie będzie miał sensu.

btw: czy ja napisałem, iż posiadam umiejętnośći jazdy wózkiem.
o ranny, nie odpisuj na ten post bo szkoda mojego i twojego czasu.

Zegnam.

pawel333
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by kirito13xx » 20 Jun 2014, 07:50 Re: Kurs czy warto?

Witam i sorry za odkop :oops: Jeśli ktoś zna jakiegoś polskiego instruktora w nie dużej cenie to proszę napisać tutaj , lub na pw. Z góry dziękuje :)

kirito13xx
Początkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI