szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MalePostNapisane by rad » 12 Nov 2011, 12:32 Re: szukam pracy

Pisałem Do Ciebie PW. Pretensji nie mam, lecz po co "głupoty" piszesz. Sprawdź archiwum, to będziesz wiedział co napisałem, i co sam odpisałeś. Co do kwalifikacji, to 4 lata na cnc w UK to mało?
Gusta, i guściki.

rad
Stały Bywalec

Reputation point: 25
Pokojowy
0

PostNapisane by Guest » 12 Nov 2011, 12:39 Re: szukam pracy

rad, chlopie, to wiadomosc jaka mi napisales:
Witam,
wprawdzie pracy nie szukam obecnie, lecz w tym roku raczej tak będzie. Chciałbym popracować na CNC. Pracowałem przeszło 3 lata na lathe i miling (Fanuc), jako operator.

wiec daj na luz, nie mama ochoty meczyc sie z kolesiem, ktory napisal sobie, ze nie szuka pracy, ale moze kiedys tak bedzie, w nosie mam czy ty bedziesz jej pozniej szukal czy nie, potrzebowalem osoby do pracy, ktora przyjdzie na drugi dzien a nie bedzie sie zastanawiala czy moze kiedys zmieni robote. nastepnym razem napisz, ze szukasz od teraz i bedziemy mieli o czym rozmawiac. chyba, ze nastepnym razem zamiast odpowiedzi:

Witam.
Chwilowo juz nieaktualne, znalazla sie chetna osoba.
Pozdrawiam

wilisz inna i bardziej niemila? pokaz mi, gdzie ja napisalem glupoty? nie odpowiadales moim oczekiwaniom i odezwales sie za pozno, wiec trudno sie mowi.

Dodano: -- 12 lis 2011, o 12:44 --

rad wrote:Co do kwalifikacji, to 4 lata na cnc w UK to mało?

zalezy co sie robilo przez te 4 lata, ja mam ponad 12 lat doswiadczenia w pragramowaniu, ustawianiu, naprawie i szkoleniach na maszyny cnc i miewalem osoby na szkoleniach, ktore po 4 latach wiedzialy gdzie w maszynie jest jedynie "start" i "stop"

Guest

-1

PostNapisane by Guest » 12 Nov 2011, 18:22 Re: szukam pracy

Smiech na sali Draco najpierw piszesz, ze o taka osobe Ci chodzi, ktora potrafi naciskac start stop i poslugiwac sie sufmiarka, a teraz wymyslasz. I co moze do tego potrzeba jeszcze 10 lat doswiatczenia :twisted:

Guest

3

PostNapisane by Guest » 12 Nov 2011, 18:30 Re: szukam pracy

xxxx, sluchaj, jesli masz kilka osob do wyboru, to wybierasz ta, ktora tobie najbardziej odpowiada, prawda? wiec dalsza dyskusja nie ma sensu. koles napisal, ze bedzie kiedys tam szukal pracy to niech sobie szuka, ja potrzebowalem w dany dzien i znalazlem chetna osobe. poza tym jesli juz chcesz sie wypowiedziec to naucz sie poprawnej pisowni slow, ktorych chcesz uzywac bo nie znam czegos takiego jak:
xxxx wrote:sufmiarka,

Guest

0

PostNapisane by Guest » 12 Nov 2011, 18:54 Re: szukam pracy

tak tylko kilka postow wczesniej sie zaliles, ze nikomu sie nie chce i od 4 dni nie mozesz nikogo znalesc. wiec nie opowiadaj teraz tutaj bzdur

Guest

0

PostNapisane by Guest » 12 Nov 2011, 19:19 Re: szukam pracy

po pierwsze, nie mam obowiazku nikomu sie tlumaczyc, dlaczego kogos nie zatrudnilem, nie przypominam sobie aby jakas firma podawala mi przyczyne, dlaczego wybierala kogos innego jak ja szukalem pracy, po drugie dla twojej wiadomosci bo coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze twoja glowa i palce maja problem z polaczeniem to szukalem osoby, nikt sie nie zglaszal, moi znajomi znalezli jedna osobe, dla ktorej to miejsce zostalo zarezerwowane, dlatego napisalem, ze miejsce juz nie jest aktualne, jednak osoba ta nie zglosila sie do pracy, wiec napisalem, ze trudno jest kogos znalezc, popytalem znajomych i odswiezylem stare kontakty no i osoba sie znalazla, zostala zatrudniona i na chwile obecna jestem z niej zadowolony. jesli to nie dotarlo do twojej glowy to wybacz ale nie bede sie znizal z tlumaczeniem do poziomu przedszkola i odpowiadaniem na pytania typu jak sie robi dzieci.

Guest

-4

PostNapisane by Guest » 13 Nov 2011, 01:27 Re: szukam pracy

nie ma sesu z Toba dyskutowac wystarczy dokladnie poczytac kilka tematow na forum i widac jak sie gubisz w swoich klamstwach. Moj ostatni post w Twoja strone na tym forum

Guest

0

PostNapisane by Guest » 13 Nov 2011, 01:38 Re: szukam pracy

hehe spoko, chociaz ja moge pisac w Twoja strone? :D
pozdrawiam

Guest

0

MalePostNapisane by oskid » 14 Nov 2011, 15:30 Re: szukam pracy

Witam/Cześć

Szukam pracy tymczasowej w Anglii w okolicach Dudley aczkolwiek nie koniecznie chociaż tam miałbym bezproblemowe zakwaterowanie. Chciałem Was zapytać czy ciężko jest znaleźć aktualnie prace w biurach pracy w Anglii i czy warto wyjeżdżać w ciemno na okres kilku miesięcy? Mówię tutaj o jakiekolwiek pracy niewymagającej kwalifikacji/doświadczenia.
Mam 20lat i jestem po liceum ogólnokształcącym, posiadam niewielkie doświadczenie na produkcji (elementy ze stali nierdzewnej) oraz magazynie oraz w pracy budowlanej.

Gdyby ktoś z użytkowników mógłby mi coś zaproponować/zaoferować byłbym wdzięczny.

oskid
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by sweetheart19 » 14 Nov 2011, 15:46 Re: szukam pracy

Witam ! Jestem nowa na portalu. Mam pytanko czy ktos slyszal o dobrej agencji pracy albo o jakiej kolwiek pracy. Troche sie juz przejechalam tu na agencjach ale nie mam wyboru bo potrzebuje pieniazkow jak kazdy z nas. Ostatnio pracowalm przez Alliance Personnel i nikomu nie polecam. Praca w zasadzie jest ok czysto i z fajnymi ludzmi ale agencja beznadziejna. Zostalam bez pracy, nie moge pozwolic sobie na prace 3 razy w tygodniu potrzebuje stalych zarobkow. prosze o pomoc

sweetheart19
Początkujący

Reputation point: -5
Neutralny
0

MalePostNapisane by WGs » 15 Nov 2011, 16:17 Re: szukam pracy

xxxx wrote:nie ma sesu z Toba dyskutowac wystarczy dokladnie poczytac kilka tematow na forum i widac jak sie gubisz w swoich klamstwach. Moj ostatni post w Twoja strone na tym forum

Nie dyskutuj z pewna kategorią bo :
chyba jakaś Pani ma wypisaną taką sentencję .
8)

WGs
Początkujący

Reputation point: 6
Neutralny
1

MalePostNapisane by artis1990 » 17 Nov 2011, 20:39 Re: szukam pracy

Ja od kilkunastu dni poszukuję pracy. W lipcu bieżącego roku ukończyłem BTEC National Cert in Business, Retail and Administration w BMET - Matthew Boulton Campus. Od 2006 roku edukowałem się tu w UK, więc z językiem nie mam problemów. Wolałbym pracę gdzie mógłbym wykorzystać bardzo dobrą znajomość języka angielskiego, czy to przy tłumaczeniu czy też praca biurowa. Ma ktoś może jakieś namiary? Oczywiście zarejestrowany jestem również w kilku agencjach, ale oferty, które mi przysyłają, typu Picker/Packer czy Warehouse Operative jakoś mnie nie przekonują do podjęcia pracy :) Z doświadczenia to tylko okres 5 miesięczy w polskim sklepie na Acocks Green w 2008 roku, później skupiłem się na edukacji, a teraz wypadałoby się wziąć za pracę :)

artis1990
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by chrisb2b » 17 Nov 2011, 21:18 Re: szukam pracy

Daj na priv swoj namiar....rano sie skontaktuje bo potrzebuje Twoje CV ewentualnie.
Wtorek interview w Bromsgrove.

chrisb2b
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by tunn » 20 Nov 2011, 19:54 Re: szukam pracy

Draco
a ty znowu swoje ...........jezeli ktos daje post o pomoc to szuka takich ludzi co mu moga pomoc a ty tylko narzekasz co to za ludzie na forum .Suchaj zal mi ciebie bo z tego co widze to ty tylko potrafisz sie wpierdalac a nie pomagac ludzia ,wiedz nastepnym razem przemysl to co chcesz napisac a najlepiej nic nie pisz!!!!!! bo tylko szukasz zaczepki do kutni, a na forum sa ludzie ktorzy maja od ciebie o wiele wieksze pojecie w wielu tematach.Skonczylem.
tunn
Początkujący

Reputation point: 3
Neutralny
1

MalePostNapisane by Seba91 » 22 Nov 2011, 18:13 Re: szukam pracy

Doświadczony mechanik, bardzo dobry w swoim zawodzie szuka pracy w Birmingham i okolicach. Kontakt: 07933510231 Kuba

Seba91
Przyczajony

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to PRACA