Working Tax Credit!!! heLp

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by maras85 » 9 Nov 2011, 20:40 Re: Working Tax Credit!!! heLp

Witam jak w temacie potrzebuje pomoco badz rady w sprawie woking tax... mianowicie ponad 10 tyg temu wyslalem im aplikacje, do zasilku oczywiscie sie kwalifikuje i otrzymanie jego powinno byc tylko formalnoscia, zreszta 2 os z ktorymi mieszkam a takze pracuje 2w tej samej firmie zrobily to 2-3 tyg po mnie i dostaly go 2-3 tyg po zlozeniu aplikacji... ja najwidoczniej trafilem chyba na nie tego urzednika co trzeba i sprawa stoi.. dzwonilem do nich juz kilka razy i ciage slysze ze sprawa w toku, ze extra check, ze nie wiedza kiedy zostanie sfinalizowana itd a ja mam juz tego powoli dosyc bo co telefon to inny doradca ktory nie mowi nic nowego.. nie widzac wyjscia a chcac przyspieszyc sprawe zamierzam napisac skarge do ich siedziby w Preston... mam nadzieje, ze to pomoze, albo ktos ma inny pomysl, jakas rade co zrobic, aby zacni urzednicy wreszcie sie zainteresowali sprawa jak nalezy... thx za odpowiedzi

maras85
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by karjo » 9 Nov 2011, 21:30 Re: Working Tax Credit!!! heLp

Nic nie zrobisz, na przyznanie zasilku czeka sie czasem i kilkanascie miesiecy, za to jaka radosc na widok konta bogatszego o £££ :D

karjo
Rozeznany

Reputation point: 17
Neutralny
0

Previous

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI