Dojazd do pracy
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
11 posts
• Page 1 of 1
Napisane by monikam » 3 Sep 2011, 13:12 Dojazd do pracy
Witam wszystkich,
jestem tu nowa, niedawno przyjechałam. Mieszkam narazie u znajomych w okolicy Oueen Elizabeth Hospital, załatwiają mi pracę przez agencję i podobno ma już być w przyszłym tygodniu coś przy pakowaniu kosmetyków w magazynach. Może ktoś się orientuje gdzie są te magazyny czy to daleko i jak długo trzeba dojeżdzać, z góry dziękuję monika
jestem tu nowa, niedawno przyjechałam. Mieszkam narazie u znajomych w okolicy Oueen Elizabeth Hospital, załatwiają mi pracę przez agencję i podobno ma już być w przyszłym tygodniu coś przy pakowaniu kosmetyków w magazynach. Może ktoś się orientuje gdzie są te magazyny czy to daleko i jak długo trzeba dojeżdzać, z góry dziękuję monika
-
- monikam
- Przyczajony
- Reputation point: 0
0
Napisane by malaroksi » 3 Sep 2011, 20:41 Re: Dojazd do pracy
A nie lepiej zapytać tych znajomych którzy tą pracę załatwiają ?
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputation point: 170
0
Napisane by Okrutnik » 3 Sep 2011, 20:50 Re: Dojazd do pracy
No dokladnie , zapytaj sie znajomych niech Ci podadza nazwe filmy adres postcode cokolwiek
wtedy sobie przylookasz na mapie
Albo popytaj w tej agencji
Powodzenia
wtedy sobie przylookasz na mapie
Albo popytaj w tej agencji
Powodzenia
-
- Okrutnik
- Rozeznany
- Reputation point: 29
0
Napisane by bogini8 » 4 Sep 2011, 10:14 Re: Dojazd do pracy
monikam, magazynow i fabryk jest w Birmingham na peczki, musisz poprosic znajomych o adres i nazwe firmy. na pewno po przyjezdzie bedziesz musiala isc do agencji, a oni tam zazwyczaj daja jakies mapki lub wskazowki dojazdu do pracy.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputation point: 100
0
Napisane by malaroksi » 4 Sep 2011, 11:12 Re: Dojazd do pracy
Po jakim przyjeździe? Przecież napisała wyraźnie ,że przyjechała tu niedawno i mieszka u znajomych ... :roll:bogini8 wrote: na pewno po przyjezdzie bedziesz musiala isc do agencji
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputation point: 170
0
Napisane by czarownica1989 » 4 Sep 2011, 22:25 Re: Dojazd do pracy
Będę Ci gratulować jak praca będzie w Kings Heath i przez agencję A..P... OD razu mówię, składaj te kartoniki kobieto, obyś się w czasie wyrobiła... i przyzwyczaj się do chodzenia z telefonem zawsze przy sobie nawet do WC. Jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą, to staraj się szukać sama pracy na własną rękę, bo może być różnie - przeglądaj oferty w internecie i szukaj sama agencji. Trzymam za Ciebie kciuki! :)
-
- czarownica1989
- Początkujący
0
Napisane by dorotajab » 5 Sep 2011, 09:54 Re: Dojazd do pracy
Monika popros o kod pocztowy miejsca pracy i kod pocztowy swojego miejsca zamieszkania
na tej stronce mozesz sobie znalezc najlepsza droge:
http://www.transportdirect.info/Web2/Home.aspx
mozesz tez zaplanowac droge na google maps
http://maps.google.co.uk/
tak samo: wpisujesz swoj adres, a potem klikasz na directions i wpisujesz docelowy adres- wyskakuje Ci cala droga. mozesz sobie taka mapke wydrukowac i znia pojsc do pracy :) najlepiej przecwicz sobie ta droge dzien wczesniej zebys sie nie musiala stresowac w dzien pracy.
mozesz tez zaplanowac sobie trase autobusu albo pociagu tutaj:
http://www.travelinemidlands.co.uk/Jour ... t_str=true
na poczatek najlepiej jezdzic pociagami- najlatwiej sie nie zgubic- bo wysiadasz na konkretnej stacji, a potem idziesz z mapa pieszo :)
ja jak przyjechalam do wielkiej brytani to sobie kupilam atlas A-Z i wszedzie z nim chodzilam ;) na scianie mailam wielka mape i codziennie sobie sprawdzalam gdzie bylam albo gdzie dokladnie musze pojsc :)
jezdzilam tez rowerem (mozesz sobie kupic uzywany za grosze na Ebayu abo gumtree, albo nawet bhamie czasem) po wyznaczonych trasach i wten sposob poznalam miasto :)
moze sie okazac ze miesjce pracy masz niedaleko miejsca zmieszkania i mozesz tam dojsc pieszo, albo podjechac tylko kawalek jednym autobusem.
popytaj jeszcze swoich znajomych co i jak- na pewno Ci najlepiej podpowiedza jak gdzie trafic :)
powodzenia ;)
na tej stronce mozesz sobie znalezc najlepsza droge:
http://www.transportdirect.info/Web2/Home.aspx
mozesz tez zaplanowac droge na google maps
http://maps.google.co.uk/
tak samo: wpisujesz swoj adres, a potem klikasz na directions i wpisujesz docelowy adres- wyskakuje Ci cala droga. mozesz sobie taka mapke wydrukowac i znia pojsc do pracy :) najlepiej przecwicz sobie ta droge dzien wczesniej zebys sie nie musiala stresowac w dzien pracy.
mozesz tez zaplanowac sobie trase autobusu albo pociagu tutaj:
http://www.travelinemidlands.co.uk/Jour ... t_str=true
na poczatek najlepiej jezdzic pociagami- najlatwiej sie nie zgubic- bo wysiadasz na konkretnej stacji, a potem idziesz z mapa pieszo :)
ja jak przyjechalam do wielkiej brytani to sobie kupilam atlas A-Z i wszedzie z nim chodzilam ;) na scianie mailam wielka mape i codziennie sobie sprawdzalam gdzie bylam albo gdzie dokladnie musze pojsc :)
jezdzilam tez rowerem (mozesz sobie kupic uzywany za grosze na Ebayu abo gumtree, albo nawet bhamie czasem) po wyznaczonych trasach i wten sposob poznalam miasto :)
moze sie okazac ze miesjce pracy masz niedaleko miejsca zmieszkania i mozesz tam dojsc pieszo, albo podjechac tylko kawalek jednym autobusem.
popytaj jeszcze swoich znajomych co i jak- na pewno Ci najlepiej podpowiedza jak gdzie trafic :)
powodzenia ;)
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputation point: 151
0
Napisane by monikam » 6 Sep 2011, 22:30 Re: Dojazd do pracy
Witam, nie miałam neta, bo mamy pożyczony i czasem podobno nie ma, dzięki za zainteresowanie moim pytaniem, tak teraz myslę że trochę glupim. Jak narazie oprócz obietnic nic nie znalazłam więc czekam cierpliwie na pracę. Cos sie ma z tymi magazynami wyjaśnic w czwartek, to pewnie sie dowiem gdzie to jest. pozdrawiam monika
-
- monikam
- Przyczajony
0
Napisane by AdamBoltryk » 7 Sep 2011, 06:40 Re: Dojazd do pracy
Spróbuj - Erdington, agencja am2pm. Od kilkunastu dni coraz więcej nowych twarzy widzę na magazynie (boots) i non stop nowych szkolą. Więc chyba przyjmują.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputation point: 183
0
Napisane by Szeryf » 7 Sep 2011, 15:45 Re: Dojazd do pracy
zapewne adres magazynów kosmetycznych załatwianych przez agencje to B24 9JH a biuro firmy B23 6TE.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Szeryf
- Przyczajony
0
Napisane by Orchidea » 13 Sep 2011, 07:15 Re: Dojazd do pracy
Hej, możecie napisać coś więcej o pracy w tej firmie kosmetycznej? Jakie godz. pracy i czy można liczyć, że będzie na dłużej? Obecnie pracuję przez inną agencję i zastanawiam się, czy warto z niej rezygnować dla pracy powyżej. :)
-
- Orchidea
- Początkujący
- Reputation point: 1
0
11 posts
• Page 1 of 1
-
- Similar topics
- Replies
- Last post
-
-
Dojazd z Stansted airport London do Birmingham
by kaktus22 in SZUKAM INFORMACJI - 1 Replies
9636 Views -
by mio
on 24 Feb 2015, 09:43
-
Dojazd z Stansted airport London do Birmingham
-
-
Pozostawienie auta na parkingu czy dojazd transportem ?
by karolinqa2491 in SZUKAM INFORMACJI - 9 Replies
28805 Views -
by kamix1234
on 8 Apr 2012, 13:37
-
Pozostawienie auta na parkingu czy dojazd transportem ?
-
-
dojazd na lotnisko East Midlands???
1, 2 by emcia04 in SZUKAM INFORMACJI - 16 Replies
49421 Views -
by amr
on 11 Mar 2013, 00:06
-
dojazd na lotnisko East Midlands???
-
-
Dojazd z lotniska Birmingham do Mansfield