Job Center typowo IT
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam czy są w Bham jakieś konkretne job center z ofertą dla branży it? lub takie ogólne ale z dobrymi ofertami pracy na tych bardziej wykwalifikowanych poziomach
Chodzi mi o zawody związane z informatyką, administracją sieciami kom,unixem/linuxem itp
-

-
Toxic
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 7
dlaczego nie zarejestrujesz sie np. na MONSTER.CO.UK i poszukasz bezposrednio tam? jak jestes dobrze wykwalifikowana to nie musisz isc przez job center.
-

-
zwierzakfm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 22
Polecam, ogłoszenia o prace wystawiane przez job centre. Wpisz daną branżę, swój post code etc. i wyszukuj :)
http://jobseekers.direct.gov.uk/homepag ... 2332&pid=1
-

-
umisiak
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 17
Pracy akurat szuka mój mąż:) nie ja. W zasadzie tez jestem informatykiem ale szukając pracy w PL większość ludzi patrzyła z pobłażaniem na mnie z tekstami "ale tego monitora to pani nie uniesie" :)
a dlaczego przez job center... bo jestem tu 2 dzień i w zasadzie jeszcze nie wiem co i jak, dziękuję bardzo za odpowiedzi:)
Dodano: -- 17 sie 2011, 18:15 --
pewnie będzie pod pod postem bo wymagają weryfikacji wiec przepraszam
To MONSTER.CO.UK jak weszłam wydało się znajome i faktycznie przeglądałam to zanim jeszcze wyjechaliśmy i nawet znalazłam kilka fajnych ofert ale nie wiedziałam czy ta strona w ogóle jest coś warta:).
-

-
Toxic
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 7
wiekszosc firm rekrutacyjnych przeglada ta strone w poszukiwaniu kandydatow, potem i tak dodaja Ciebie do swoich baz danych, wiec warto sprobowac. ja az musialem usunac moje CV, bo codziennie mialem przynajmnie kilka roznych ofert, a pracy na razie nie zmeniam.
-

-
zwierzakfm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 22
polecam jeszcze reed.co.uk i jobsite.co.uk tam jest wiele roznych ogloszen o prace wiec moze cos sie znajdzie :)
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
Return to PRACA