Pytanie o tax Credit
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam
Mam pytanie, czy to prawda ze Child Tax i Working Tax wypłacany jest tylko we wtorki?? Wiem ze może to dziwne pytanie ale takie usłyszałam informacje i sie nad tym zastanawiam. A złożyłam wnioski 2,5 miesiąca temu dokładnie 2 września miajaja 3 miesiące, otrzymałam list z HMRC ze ,,Your tax credits claim, we will write to you shortly about your tax credits claim,, ale od 3 tygodni na koncie nic sie nie zmienia, procz pensji ;p
-

-
maniolka9
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Nigdy nie slyszalam zeby wyplacali we wtorek?Z tego co wiem working tax i tax credit wyplacaja w czwartki przynajmniej ja tak mam, a co do pierwszej wplaty sprawdzaj konto bo u mnie najpierw byly pieniazki a pozniej listowna decyzja o przyznaniu zasilkow,a z tego co piszesz nie powinnas juz dlugo czekac, cierpliwosci :) pozdrwaiam
-

-
mloda mama
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
Widze ze dzien wypłaty owego zasiłku nie ma znaczenia u mnie odbywa sie to w kazda soote ale moze dlatego ze ja mam wypłacane co tydzien nie wiem :) ale podobnie jak "mloda mama" pierw mialam kase na koncie potem rozliczenie na papierku.pozdrawiam
-

-
agness247
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Chyba nie ma reguły,ja dostaję w środy.
-

-
komar77
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
niema reguly kiedy jest wypłacany ja dostaje w poniedzialek,jedna moja znajoma we wtorek a jeszcze inna w srode.
Ja rownierz mialam najpierw kaske a potem papierek.Radze tam zadzwonic i bedziesz wszystko wiedziala bez stresu. :grin:
-

-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: -1
Od dnia pierwszej wplaty jest wplacany co 4 TYGODNIE wiec kazdy ma inny dzien.
-

-
karen
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
Return to SZUKAM INFORMACJI