POLSKI SAMOCHÓD

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

PostNapisane by Guest » 28 Jun 2011, 17:00 Re: POLSKI SAMOCHÓD

xxxx wrote:Jak dla mnie to jak ktos chce to moze sobie jezdzic nawet japonskim autem. No ale zawsze znajdzie sie kilku idealonych, wzorow moralnosci, ktorzy wszystko robia zgodnie z ustalonym zbiorem zasad.

jestem tego samego zdania ale tu jest kilka osob, ktore swieca przykladem i nawet przez ulice nie przechodza na czerwonym swietle

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 28 Jun 2011, 18:36 Re: POLSKI SAMOCHÓD

xxxx wrote:To my chyba mieszkamy w Rumuni, a nie w Angli. Przeciesz Anglicy to tez kretacze, a jakos nikt ich nie nazywa Rumunami (osobiscie nic nie mam do Rumunow). Jak dla mnie to jak ktos chce to moze sobie jezdzic nawet japonskim autem. No ale zawsze znajdzie sie kilku idealonych, wzorow moralnosci, ktorzy wszystko robia zgodnie z ustalonym zbiorem zasad.

rumuni wystepuja w kazdym kraju, nawet w rumunii...............................

a dlaczego uwazasz ze anglicy to kretacze? ci z ktorymi mam do czynienia to zazwyczaj dosc uczciwi ludzie.

pozdr
pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 2 Jul 2011, 12:24 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Przykladow mam miliony. Narazie podam Ci dwa jak bedzie malo to napisze wiecej. Pracowalem z Anglikami, ktory kupowal papierosy w ci..a sklepie wszyscy wiemy jaka droga dostaja sie do Angli. Moj sasiad jest kierowca tira w domu obydwa auta ma diesle i do tego czasem mnie pyta czy nie wiem kto by chcial kupic paliwo po 85 pi.

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 3 Jul 2011, 14:04 Re: POLSKI SAMOCHÓD

ojej, to gdzie ty mieszkasz? moj sasiad pracuje w hsbc i nie pyta czy chce kupic funty po 85pi :D . swoja droga to mialem stycznosc ze srodowiskiem angielskich kierowcow przez kilka lat, i raczej miedzy bajki mozna wlozyc kradzenie paliwa. oczywiscie sa wyjatki potwierdzajace regule, ale generalnie to sie po prostu nie oplaca. zreszta nie o tym jest w tym temacie, tylko o rumunach i takich tam.

pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 4 Jul 2011, 11:10 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Ty masz swoje zdanie ja swoje. Tak tak Anglicy sa super uczciwi, a Polacy to sami kretacze, a Ty to sie chyba starasz byc bardziej angielski niz Anglicy.

Guest

2

PostNapisane by Guest » 4 Jul 2011, 14:18 Re: POLSKI SAMOCHÓD

no to mamy cos na zasadzie, zaczep czarnego na ulicy i powiedz, ze nie jest anglikiem to cie rozszarpie :) wiec jesli my wszyscy to rumuni wiec kolega KA i PE, to czarnuch?

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 4 Jul 2011, 18:31 Re: POLSKI SAMOCHÓD

tak!!! czarnuch, czarnuch!!! i jeszcze ci***ak!!!

ja pierd@le...............

a swoja droga............... jak to MY wszyscy???? czyzby kolega sie poczuwal?

yhym

pozdr
pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 5 Jul 2011, 06:04 Re: POLSKI SAMOCHÓD

to czy kolega zapomnial jak przez trzy strony tematu mnie tak nazywal? :P

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 5 Jul 2011, 16:11 Re: POLSKI SAMOCHÓD

e tam ciebie zaraz nazywalem. to generalizacja taka byla.... a zreszta to masz cos do rumunow?

:-)
pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 5 Jul 2011, 17:33 Re: POLSKI SAMOCHÓD

wlasnie ja nic nie mam bo nawet nie zaukwazylem tu zadnego auta na rumunskich tamblicach ani rumuna w polskim aucie wiec nie wiem skad porownanie :P

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 5 Jul 2011, 18:28 Re: POLSKI SAMOCHÓD

eee tam, histeryzujesz. powiem tak: postawisz flaszke i bedziemy kwita....

pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 5 Jul 2011, 19:08 Re: POLSKI SAMOCHÓD

tu bedzie problem :P nie pijam wodki :P

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 5 Jul 2011, 19:20 Re: POLSKI SAMOCHÓD

i to ci sie chwali. jak to mowia nie oceniaj ksiazki po okladce, i nie oceniaj polaka po jego samochodzie na (tutaj ugryzlem sie w jezyk, ale mialo byc slowo na 'r') tablicach :-) .....

a piwko? to mozesz postawic piwko.

pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 6 Jul 2011, 06:04 Re: POLSKI SAMOCHÓD

hehe nie poznaje kolegi, taka zmiana zdania? :) piwko czemu nie, ale jakis czas temu troche przecedzilem zwoich znajomych na tych normalnych i tych co tylko chca abym ja stawial :P wiec wypic razem mozemy ale nie lubie byc znajomym od stawiania :P

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 6 Jul 2011, 16:01 Re: POLSKI SAMOCHÓD

jak to, a miales postawic i bedziemy kwita......

pe

KA i PE

0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI