POLSKI SAMOCHÓD

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Zimny » 13 Jan 2011, 20:27 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Oczywiste ze ci nie przeszkadza, ze niby masz racje bo jak moze przeszkadzac tylko zludzenie czegos a w twoim przypadku wlasnej nieomylnosci. Kolega nad toba wyraznie napisal ze nie masz kultury i obrazasz ludzi. Takim zachowaniem dajesz dobry dowod ze sie plasujesz nizej w spoleczenstwie niz rumuni. A ty PE nie zczailes zarzutu i wsiadles po raz kolejny bez sensu na kazdego kto cos napisal. Miej troche szacunku do siebie czlowieku i daj juz spokoj bo brak ci sensownych argumentow do twojej gadki od dawna o niczym i nie na temat i stales sie zalosny.
I oswiece cie stary bo nie nagialem czasoprzestrzeni jak to nazwales, moze nie uwierzysz ale przyjazd do tego kraju nie jest automatyczny z rejestracja na stronach bgham.pl :o
Zimny
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 13 Jan 2011, 20:32 Re: POLSKI SAMOCHÓD

nie jest? a ja myslalem ze tak.... a'props, pisales wczesniej ze znasz lepsze sposoby przedluzania.... ja wciaz czekam.

pozdr
pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by Mustafa75 » 13 Jan 2011, 20:32 Re: POLSKI SAMOCHÓD

PE za 3 lata to dopiero bedziesz mial Rumunow jak otworza dla nich :mrgreen: rynek pracy

Mustafa75
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 13 Jan 2011, 20:38 Re: POLSKI SAMOCHÓD

wiem, tylko obawiam sie ze wiekszosc tych prawdziwych rumunow bedzie mniej rumunska niz niejeden zrumuniony polak :-)

KA i PE

0

FemalePostNapisane by monique » 13 Jan 2011, 20:47 re

KA i PE, a ta twoja krucjata "Polaku szanuj się" to wolontariat czy masz dofinansowanie z Unii?
A co do Rumunów to za 3 lata kroi się kolejny złoty interes ciapków typu "Ceausescu Romanian Shop".

monique
Rozeznany

Reputation point: 34
Pokojowy
0

PostNapisane by KA i PE » 13 Jan 2011, 20:53 Re: POLSKI SAMOCHÓD

to nie krucjata, po prostu zanim zamieszkalem w uk nie mialem stycznosci z tego typu ludzmi. czytalem o nich, ogladalem filmy, ale nigdy nie widzialem z bliska. wydawalo mi sie ze pewien standard bytu jest uniwersalny a okazuje sie ze nie....
monique wrote: "Ceausescu Romanian Shop".

hehehehe, dokladnie.

pozdr
pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by Zimny » 13 Jan 2011, 21:07 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Krucjata buhahahaha Powinno byc "PE szanuj sie" bo to co piszesz jest bardziej rumunskie niz swiecenie anglikom pl blachami po oczach.
Czekaj chociaz zapewne szybciej emituja 2000 odcinek M jak milosc niz ci cos wyjasnie, nie trace czasu na wyjasnianie czegokolwiek komus kto na kazdym kroku okazuje nieuzasadniony niczym kompleks wyzszosci.
Zimny
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 13 Jan 2011, 21:22 Re: POLSKI SAMOCHÓD

naplules sobie na ekran, i jak to teraz wyglada..... wytrzyj ladnie bo kropki zostana.

KA i PE

0

FemalePostNapisane by johim » 16 Jun 2011, 16:55 Re: POLSKI SAMOCHÓD

;srece:

;srece:
;srece:
wytrzymałem do drugiej strony, obelga- Rumun Rumun Rumun, przeskoczyłem do 5 str. wciąż Rumun. Wiecie jaki kraj udzielił nam schronienia gdy dostaliśmy w picze za 2 wojenki?

Tak, Rumunia.

Polecam książkę "Siedem pieśni o Rumunii". Wykurwiście waleczny kraj(bardziej od Polski). Odpierali ataki Rzymu,Persów, Mongołów gdy na terenach dzisiejszej Polski nie wiedziano jeszcze jak się wącha jajka. Swego czasu posiadała jedne z większych zbiorów pergaminów...

Edukacji&Tolerancji

;srece:
;srece: ;srece:

johim
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
1

MalePostNapisane by Fok@ » 17 Jun 2011, 07:52 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Ja w sumie do tej pory nie wiem jak sie wacha jajka...jak za dlugo nie myte to nawet nie trzeba wachac...anyway

Ja uwazam ze KA i PE ma calkowita racje i sposob w jaki to wyraza jest jak najbardziej na miejscu. Przyjezdzasz do obcego kraju to sie dostosuj do panujacych zasad i prawa. Jezeli uwazasz ze nie stac cie w tym kraju na ubezpieczenie to uzywaj komunikacji miejskiej. Jezeli cie stac ale uwazasz ze jest za drogie to wy** rumunie! :-D

Szacun
Fok@
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
4

MalePostNapisane by rmboss » 24 Jun 2011, 07:00 Re: POLSKI SAMOCHÓD

Taki post wogole nie powinien miec miejsca bo to wstyd. Chyba ze ktos komu zalezy na odpowiedzi jest tu naprawde na kilkumiesiecznym urlopie i ma obawy czy bedzie mogl swobodnie wrocic do Polski swoim samochodem.

Bylo juz kilkanascie razy tu pisane i ja dolaczam. Jestes tu, czytaj: pracujesz i mieszkasz, kup samochod tutaj, jak masz obawy co do strony to kup LHD ale zarejestrowany tu. Plac tu ubezpieczenie, plac tu podatki typu TAX. Niew rozumiem cwaniaczkowania niektorych i szukania sposobu na przedluzenie i tak zawyzonego terminu poruszania sie tu autem z innego kraju.

Mialem osobiscie auto z Polski w Anglii przez jakies 3 miesiace. W miedzy czasie mialem tez auto z tad. Powod byl jeden ciezko bylo mi o takiego rodzynka tu ale niestety musialem sie z nim rozstac.

Jestem za zlomowaniem samochodow z Polski w trybie natychmiastowym (pisze tu nie o turystach ale o cwaniakach co jezdza po kilka lat dla przykladu Passat 95 rok widywany na Erdingtonie codziennie kolo polskiego sklepu prawie) Osoby takim pojazdem sie poruszajace moga go wywiezc, sprzedac i kupic tu 3 razy lepszy, mlodszy i bardziej zadbany - za te kase oczywiscie. A szukanie luk w przepisach zeby zaoszczedzic to taka polska mentalnosc.

Mysle ze wielu z Was powinno sobie odpowiedziec na jedno wazne pytanie: Po co tu jestem ? Pracuje, zarabiam, odkladam i uciekam w tym przypadku komunikacja miejska lub cos taniego w utrzymaniu. Pracuje, zarabiam, nie odkladam - zyje ! - kupic normalny samochod i jezdzic.

Pozdrawiam

rmboss
Początkujący

Reputation point: 12
Neutralny
4

PostNapisane by KA i PE » 24 Jun 2011, 18:54 Re: POLSKI SAMOCHÓD

w ponownym nawiazaniu do tematu:

"..........Bo z@jebistym trzeba sie urodzic..........."
Attachments
bm2.png
bm1.png

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 25 Jun 2011, 05:24 Re: POLSKI SAMOCHÓD

przeciez jedzie prawidlowa strona drogi :P :)

Guest

0

PostNapisane by KA i PE » 25 Jun 2011, 06:57 Re: POLSKI SAMOCHÓD

ale to tylko poniewaz ma taki z@jebisty daszek nad tylna szyba. dodatkowo ma dwa zimne lokcie, co te pomaga w orientacji w terenie.

pozdr
pe

KA i PE

0

PostNapisane by Guest » 28 Jun 2011, 16:04 Re: POLSKI SAMOCHÓD

To my chyba mieszkamy w Rumuni, a nie w Angli. Przeciesz Anglicy to tez kretacze, a jakos nikt ich nie nazywa Rumunami (osobiscie nic nie mam do Rumunow). Jak dla mnie to jak ktos chce to moze sobie jezdzic nawet japonskim autem. No ale zawsze znajdzie sie kilku idealonych, wzorow moralnosci, ktorzy wszystko robia zgodnie z ustalonym zbiorem zasad.

Guest

2

PreviousNext

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI