szukam dietetyczki lub dietetyka

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Radek_2010 » 17 Apr 2011, 18:10 szukam dietetyczki lub dietetyka

cześć :-) szukam osoby która zna się na żywieniu zdrowym i potrafi ułożyć dietę dla kierowcy ciężarówki , lub osobie ćwiczącej na siłowni pozdrawiam :-)
Radek_2010
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by dax_51 » 17 Apr 2011, 18:54 Re: szukam dietetyczki lub dietetyka

Jesli chodzi osilownie to dieta wysoko bialkowa. Dodakowo dobry trening plus odzywki .

dax_51
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by monique » 17 Apr 2011, 19:34 re

dax_51 wrote:Jesli chodzi osilownie to dieta wysoko bialkowa. Dodakowo dobry trening plus odzywki .

Specjalista się znalazł. Wydaje osądy, a nawet nie spyta czy chodzi o redukcję, nabranie masy, utrzymanie wagi czy po prostu gość niezdrowo się odżywia i chce zmienić sposób żywienia. Organizm potrzebuje wszystkich skladników (nie tylko białek), ale w odpowiednich proporcjach. Trening wiadomo, że musi być dobry. Kto na logikę chce ćwiczyc źle. Odżywki dla początkującej osoby nie polecam, bo najpierw trzeba poznać organizm jak reaguje na zmiany żywieniowe, a potem to korygować.

Autorowi wysyłam linki do poczytania na priv.

monique
Rozeznany

Reputation point: 34
Pokojowy
0

MalePostNapisane by Radek_2010 » 17 Apr 2011, 19:45 :)

:) dzieki wielkie :] damy rade z tym czytaniem :]
Radek_2010
Rozeznany

Reputation point: 6
Neutralny
0

MalePostNapisane by dax_51 » 17 Apr 2011, 20:21 Re: szukam dietetyczki lub dietetyka

1. nie jestem specjalista
2.( Trening wiadomo, że musi być dobry. Kto na logikę chce ćwiczyc źle ) uwierz mi wiele dziwnych rzeczy na silowni widzialem .
3. Odzywki typu bialko + aminokwasy nie zaszkodza nawet na poczatku .
Ja trenuje na zasadzie treningu bokserskiego i pod to mam diete i cwiczenia . Kulturysci cwicza inaczej , strongmani inaczej itd . Tyle , ze bialko + aminy to podstawa w kazdym sporcie . Takze nie trzeba byc specjalista aby to wiedziec .
POZDRO.

dax_51
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI