szukam agencji
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Szukam polskiej agencji pracy, ktora miesci sie na Soho Road, pracuje tam polka, na imie ma chyba Iwona ale nie jestem pewna. Jezeli ktos ma ich adres albo nr. telefonu to bardzo prosze o podanie go
Z gory dzieki za pomoc
-

-
inkaa
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Bardzo dobrze znam tą agencję jest to ,,IGD,, i omijam ją z daleka a właścicielem agencji jest oczywiście Iwona i nie radzę się w niej rejestrować praca na gazetkach 12 godzin i 3.90 na godzinę wypłata co miesiąc a nawet co 2 miesiące i czeki bez pokrycia dają i wysyłają na akord co nie wiesz za ile robisz bo mi za każdy akord nic nie wypłacili a jak zakonczylam prace przez tą agencję w grudniu to nie wypłacili mi 2 tygodnie pracy powiedzieli że dlatego nie dostanę bo wcześniej nie poinformowałam Iwone że rezygnuję z jej agencji i niewiem co to ma do tego wkoncu charowałam po te 12 godzin i powinnam dostać i dziwne że ta agencja jeszcze istnieje:((
[ Dodano: Wto Mar 24, 2009 18:30 ]
monika823264,
-

-
monika823264
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
-
Ja tylko nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt nie dotarl z tym na policje. :evil: Chyba sie tam zatrudnie na jakis tydzien :twisted:
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
a czy cos pomoże w tym policja watpie juz duzo ludzi prubowało i nic sie niedało zrobic
-

-
myszka_823
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
INKAA monika823264 ma racje, kawał cholery z tej baby ...jak tam sie utyrasz to i tak za darmo wiec, bez roznicy czy masz prace czy nie :-( moi znajomi mieli te same przygody z nia jak monika tak wiec daj sobie spokuj szkoda zdrowia nerwow,
zal tylko że to polka...(z litewskim nazwiskiem)...
pozdrawiam i zycze powodzenia :-)
-

-
ilonek
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 2
hejka czy ktoś mógłby coś więcej opisać o tej agencji
-

-
pomassage