rejstracja samochodu w anglii

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by szerszen 84 » 14 Nov 2010, 17:09 rejstracja samochodu w anglii

Mam pytanie chce kupic w polsce samochód anglika i chce go zarejstrowac w anglii koles od którego chce go kupic wysłał export tego samochodu do dvla .Czy moge go zarejstrowac ponownie w anglii prosze o pomoc

szerszen 84
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by samotny » 14 Nov 2010, 21:32 Re: rejstracja samochodu w anglii

szerszen 84 wrote:Mam pytanie chce kupic w polsce samochód anglika i chce go zarejstrowac w anglii koles od którego chce go kupic wysłał export tego samochodu do dvla .Czy moge go zarejstrowac ponownie w anglii prosze o pomoc

Gdzie jest haczyk ?

samotny
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

MalePostNapisane by adasiek99 » 24 Jan 2011, 20:01 Re: rejstracja samochodu w anglii

mam takie pytanie, kupilem samochod,zarejestrowalem go na siebie..ale ubezpieczenie jest na moja partnerke któ¶a jest glownym kierowca,tzn glownie ona jezdzi ja jestem dopisany jako drugi kierowca,,czy jest to zgodne czy powinienem przerejestrowac samochod bezposrednio na partnerke??

[ Dodano: |25 Sty 2011|, o 19:32 ]
odswiezam zapytanie..

adasiek99
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI