Agencja prime time
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
witam
Chcialam zapytac czy ktos pracuje dla tej agencji,dokaldnie chodzi mi o agencje prime time znajdujaca sie w centrum birmingham na newhall street.Czy to dobra agencja,warto sie w niej zarejestrowac?
dzieki
pozdrawiam
-

-
schmittka22
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
ja pracuje, z tego co wiem to bardzo ciezko sie zarejestrowac....
Pieniadze sa na czas, tylko czasem trzeba sie upomniec o nadgodziny ;)
-

-
Towarzysz
- Początkujący
-
-
Potrzebuje informacji na temat agencji prima-time,jakie trzeba spełniać warunki żeby tam się dostać i jakie pracę oferują,jaką mają stawkę godz, i jaką wymagają znajomość języka? Jeśli ktoś wie więcej na temat tej agencji proszę o odp. THX
-

-
myszka22
- Początkujący
-
-
jakies wymagania maja co do angielskiego ale w HMV na erdin. pracuje duzo polakow, polek na nocki za 7.50
-

-
krzys12
- Raczkujący
-
-
-
Nie polecam tej agencji !!!
-

-
adam_dol
- Początkujący
-
-
polecam od samego poczatku od kiedy pracuje dla tej agencji,nie bylo nawet dnia wolnego,gdy nawet wczesniej stracilem prace,na drugi dzien byla juz nastepna.Co do wymagan,to angielski i jakies tam doswiadczenia ... wiem po sobie,ze jak zaczelem wymieniac tam gdzie pracowalem juz mi powedziano,ze bede mial prace i to na dluzszy czas,no i dobrze jak by bylo autko..Aby sie tam dostac,zarejetrowac nalezy wczesniej do nich zadzwonic i umowic sie na spotkanie.. pracuja tam bardzo mili ludzie,nie mialem problemow z ta agencja.
Moj poprzednik nie poleca tej agencji..hah,no na pewno lepsza od extra personnel,tam pracuja leniwe oszolomy,zdziercy i zlodzieje..
Pozdrawiam :)
-

-
pizmak
-
-
ja pracuje dla tej agęcji i jest tylko jeden problem ,chcą by pracować w niedziele za te same marne pieniądze co w zwykłe dni. pozdro :neutral: :roll:
-

-
andszat
- Przyczajony
-
-
Agencja jak wiele innych trzeba sie upominac o swoje pozatym zalezy tez w ktorym odziale sie zarejestrujesz to duza agencja
Powodzenia.
-

-
dancich
- Przyczajony
-
-
andszat wrote:ja pracuje dla tej agęcji i jest tylko jeden problem ,chcą by pracować w niedziele za te same marne pieniądze co w zwykłe dni. pozdro :neutral: :roll:
prawie "norma" w agencjach. Dużo zależy od pracodawcy, czy wymusi na agencji płacenie doubla.
Jedna z moich pierwszych agencji tutaj tez nie płaciła. Pracodawca jej płacił. I jak się dowiedzieli, to rozmowa była krótka, albo płacicie ludziom tak jak my wam, albo zmieniamy agencję.
Ale, jak napisałem, to kwestia pracodawcy.
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 183

Dali ma pracę "long term", na dwa tygodnie. Do tej pory nie mogę sie doprosic o urlopowe...
-

-
rad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 25
Return to PRACA