Problem z zaplata za paliwo :(

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MalePostNapisane by daro31 » 17 Jan 2011, 20:18 Problem z zaplata za paliwo :(

Witam wszystkich zainteresowanych, mam pytanko, co robia pracownicy stacji benzynowych w przypadku gdy, tankujesz paliwo do swojego pojazdu, idziesz zaplacic a tu wyskakuje problem bo np, nie masz przy sobie gotowki a twoja karta ( bankomatowa lub kredytowa pokazuje ze nie dziala w tamtejszym czytniku, ( z roznych przyczyn) mozesz isc do bankomatu obok, ale problem sie powtarza, co w tej sytuacji mozna zrobic, uprzedze dowcipnisiow ze ucieczka nie wchodzi w rachube :)
pozdrawiam i czekam na info
daro31
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Cava » 17 Jan 2011, 20:56 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

idziesz pieszo do domu czy do kogos znajomego kto mieszka blisko i pozyczasz pieniadze, a potem wracasz na stacje, placisz za paliwo i odjezdzasz.

Cava
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by zwierzakfm » 17 Jan 2011, 21:04 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

daro31 wrote:a twoja karta ( bankomatowa lub kredytowa pokazuje ze nie dziala w tamtejszym czytniku, ( z roznych przyczyn) mozesz isc do bankomatu obok, ale problem sie powtarza

to jakies dziwny bankomat musi byc. ja bym od razu dzwonil do banku i wyjasnial dlaczego nie moge zaplacic karta (chyba, ze masz wszedzie debety na maksa).
zwierzakfm
Stały Bywalec

Reputation point: 22
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 17 Jan 2011, 21:09 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

daro31, zapewne pani poprosi cię o pozostawienie jakiegoś dokumentu typu ID , prawko w zastaw , wypisze Ci paragon na kwotę jaką jesteś winien z adnotacją że do zapłaty i będziesz musiał zapłacić przy odbiorze dokumentów.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

PostNapisane by KA i PE » 18 Jan 2011, 06:46 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

dokladnie jak wyzej. wypelnia kwit w ktorym podpisujesz ze zaplacisz w ciagu chyba doby. tez mi sie kiedys zablokowala karta. warunkiem jest tutejszy dokument, wiec wszyscy ktorzy twierdza ze z polskip prawem jazdy i paszportem sa spoko musieliby jednak skozystac z rady Cava, :-)

pozdr
pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by daro31 » 18 Jan 2011, 07:35 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

dzieki za informacje, to mi wystarczy :)
daro31
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Fok@ » 18 Jan 2011, 20:19 Re: Problem z zaplata za paliwo :(

Ja zostawilem Nawigacje w zastaw. Wszystko zalezy na kogo trafisz.
Fok@
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA