rozwiozanie umowy

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by paula78 » 15 Dec 2010, 22:18 rozwiozanie umowy

Za 2 miesiace konczy mi sie umowa z T Mobile.Zastanawiam sie jak ja moge rozwiazac umowe?

paula78
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by agg » 15 Dec 2010, 22:31 Re: rozwiozanie umowy

paula. 30 dni przed wygasnieciem umowy dzwonisz do nich i mowisz, ze dajesz im miesieczny notice od umowy takiej i takiej... nic prostszego :)
agg
Wtajemniczony

Reputation point: 146
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by paula78 » 16 Dec 2010, 20:22 Re: rozwiozanie umowy

a nie ma jekiegos innego sposobu? moj angielski nie jest na tyle dobry by sie dogadac przez tel po za tym nie znosze rozmawiac przez telefon jeszcze w takiej sprawie

paula78
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 16 Dec 2010, 20:43 Re: rozwiozanie umowy

paula78, Miesiąc przed wygaśnięciem umowy , napisz list że z dniem takim i takim nie chcesz kontynuować umowy i korzystać z tego numeru. W necie jest kila wzorów , jeśli nie potrafisz pisać po angielsku idź do jakiegokolwiek biura które załatwia sprawy polakom , zapłacisz 5 funtów za napisanie listu, wyślij go listem śledzonym ( recorded) i po kłopocie. Dzwoniąc często jest tak , że wciskają inne oferty, przełączają 100 razy, a na koniec nikt nic nie wie o tym że zgłaszałaś rezygnacje, więc lepiej mieć paragon z poczty jako dowód wysłania listu z rezygnacją.
O ile pamiętam nawet kilka wzorów rezygnacji było podane tu na forum , tylko sobie przeszukaj :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

PostNapisane by Guest » 21 Dec 2010, 18:46 Re: rozwiozanie umowy

ja jeszcze mam umowe na okolo pol roku, ale jesli juz o umowach mowimy to mozna przed koncem umowy isc do salonu i podpisac nowa, dostac nowy telefon i zachowac swoj numer? albo przeniesc numer na karte? jak to zrobic? zalezy mi na zachowaniu numeru.

Guest

0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI