Babskie spotkania przy kawce/drinku

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

FemalePostNapisane by adamirus » 12 Dec 2010, 20:37 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

dorotajab, bossska jest ta parasolka :-)
serio :-)

i ty też boska :mrgreen:

adamirus
Stały Bywalec

Reputation point: 21
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by bogini8 » 12 Dec 2010, 20:37 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

malaroksi, aahahaha o tej samej godz.napisalysmy :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

Reputation point: 100
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by agg » 12 Dec 2010, 20:38 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

xvioletx wrote:bogini8 napisał/a:
dorotajab,ja tez wypatruje tej parasolki:D i dla mnie wyglada to jak galazki wisni opadajace ci na plecy:d

Pomyślałam dokładnie to samo :)

ja tez! :lol:

a ja mam ochote na sledzia w occie g:D>

wykapalam se razem z corcia, ktora po drzemce w aucie nie ma zbytnio ochoty na sen :twisted:
agg
Wtajemniczony

Reputation point: 146
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by adamirus » 12 Dec 2010, 20:39 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

agg wrote:a ja mam ochote na sledzia w occie g:D>

o rrrany jakie smaki :lol:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 12 Dec 2010, 20:43 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

adamirus wrote:dorotajab, bossska jest ta parasolka :-)
serio :-)

i ty też boska :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: boska bo pod boska parasolka- uwierz mi ze takie lampucery i inne szkarady braly ja do reki i zamienialy sie jak ropuchy w ksiezniczki- miala swoja magie... pozniej umarla bo z kwiatow zrobiona byla... kazde piekno ma swoj kres ;)

jak tam winko w glowce? grzeje dalej ? :mrgreen:
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by adamirus » 12 Dec 2010, 20:47 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

dorotajab wrote:jak tam winko w glowce? grzeje dalej ? :mrgreen:

eee już nie
już głowa zaczyna boleć i wypadałoby :razz: żeby nie bolała :razz: wypić coś znowu :lol:

ja jednak ratuje się gorącą herbatką :mrgreen: i zaraz spadam spać.

dorotajab wrote:miala swoja magie...

no napewno
ale ogólnie pomysł super !

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by ewela119 » 12 Dec 2010, 21:01 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Ale zescie sie rozpisaly :) Spotkanie bylo super, jestem jak najbardziej za nastepnym, tylko juz wtedy zebysmy sobie gdzies usiadly w cieplym pomieszczonku, bo dzis po tym calym lazeniu jestem padnieta :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputation point: 109
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by hanoka77 » 12 Dec 2010, 21:56 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

ja dopiero teraz pisze bo x factora ogladalam ;)

xvioletx wrote:Bylo bardzo miło, po nowym roku musimy znów gdzieś się wybrać

jestem jak najbardziej za :mrgreen:

tajemnica avatarka doroty rozwiazana :mrgreen:
hanoka77
Stały Bywalec

Reputation point: 20
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by syjonka » 12 Dec 2010, 22:16 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

kurcze, to aż 5h się szwędałyście? ja to tyle czasu niestety wam nie mogłam poświęcić, ale i tak dzięki za tą krótką chwilę, ale byłam głodna jak wróciłam bo naleśnik w ramach obiadu to tylko zabicie poczucia głodu.
oczywiście również się podpisuję pod noworocznym spotkaniem, tylko przed 15stycznia bo do pl lecę:D

dorotajab, ja to w ogóle ślepawa jestem, ja tam widziałam jakiś wodospad za tobą (to białe to niby miała być piana) ale jak już wspomniałam ślepawa jestem:))

jeszcze raz dzięki i szkoda, że nie mogłam zostać do końca
syjonka
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by mamuśka twins » 12 Dec 2010, 23:46 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

syjonka wrote:dorotajab, ja to w ogóle ślepawa jestem, ja tam widziałam jakiś wodospad za tobą (to białe to niby miała być piana) ale jak już wspomniałam ślepawa jestem:))

Syjonka mnie tez sie kojarzylo cos z woda. Ale raczej jak z jakiejs fontanny woda oblewajaca Dorote. Hihi dobrze ze wszystko sie wyjasnilo!! ;)
Tez dziś bawiłam sie na German Market (niestety nie moglam sie przylaczyc), ale tak wypatrywalam czy zobacze jakies zgrupowanie polskich kobitek. Nie wiem jak moglo mi umknac skoro tyle sie Was zebrało.
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogini8 » 13 Dec 2010, 01:10 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

mamuśka twins wrote:Nie wiem jak moglo mi umknac skoro tyle sie Was zebrało.
dokladnie 11 ;) bylysmy glosne i raczej rzucalysmy sie w oczy hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by Agadz27 » 13 Dec 2010, 12:29 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

ewela119 wrote:Spotkanie bylo super, jestem jak najbardziej za nastepnym, tylko juz wtedy zebysmy sobie gdzies usiadly w cieplym pomieszczonku, bo dzis po tym calym lazeniu jestem padnieta

To tak jak ja:) nie mam na nic dziś siły...a tyle prasowania się nazbierało i zamiast się za to zabrać to siedze przed kompem . Całe szczęście Olcia spi( oby jak najdłużej:))

[ Dodano: |13 Gru 2010|, o 12:33 ]
dokladnie 11 bylysmy glosne i raczej rzucalysmy sie w oczy hehe

Następnym razem koniecznie musimy zakupić sobie te wysokie czapki to już wogóle nie bedzie problemu z odszukaniem się:)
Agadz27
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogini8 » 13 Dec 2010, 14:01 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

Agadz27 wrote:Następnym razem koniecznie musimy zakupić sobie te wysokie czapki to już wogóle nie bedzie problemu z odszukaniem się:)

czapy byly the best:)
i nie zapominajmy o plakietkach hihih
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by adamirus » 27 Jan 2011, 20:40 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

coś ucichło ;)
czyżby na ostatnim spotkaniu było tak strasznie ? :razz: że nie chcecie więcej :mrgreen:

to ja z pomysłem rozruszania towarzystwa :twisted:
co powiecie na sobotnie-wieczorne spotkanie na drinka :razz:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy
0

FemalePostNapisane by agg » 27 Jan 2011, 20:54 Re: Babskie spotkania przy kawce/drinku

no faktycznie, od grudnia ciiiiiisza tu :neutral:
adamirus wrote:to ja z pomysłem rozruszania towarzystwa :twisted:
co powiecie na sobotnie-wieczorne spotkanie na drinka :razz:

oł jeeeee! :mrgreen: :koncert: :564: :gitara: :580: ??:::
agg
Wtajemniczony

Reputation point: 146
SzanowanySzanowany
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies