szkoła strażacka
Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...
witajcie mam do was prosbe chcialbym studiowac jako strazak ale nie wiem gdzie udezyc bo nie umiem zbyt dobrze ang. i mam slabe wyniki w terazniejszej szkole (przez j.ang.)lecz nie jestem zniej zadowolony poniewarz nie robie tego co lubie ( studiuje healt and social care ;/) i tu do was prosba pomoglibyscie znalezc mi szkole badz cos takiego gdzie moge sie udac zeby byc strazakiem ? z gory dziekuje
-

-
explor
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
jesli nei znasz dobrze angielskiego, to jak wyobrazasz sobei byc strazakiem. to tak saomo, jak policja. jezyk musi byc min poziom l2. najpierw zrob wszystkei poziom esol. niestety takie realia.
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 5
Witam .
Że nie znasz angielskiego nie szkodzi nie bazuj zawsze na niektórych opiniach bo mogą być błędne .
Swoją przygodę ze straża pożarną w UK rozpcząłem niedawno około 2 lat temu na dzień dzisiejszy mam posadę Community safety technician
2865597 to moję GG odezwij sie tam a ja postaram się odpowiedziec na nurtujące Cie pytania .
-

-
TomGru
- Przyczajony
-
-
Wiek?
Aktualnie uczeszczam na kurs 'Public Services level 2' po ukonczeniu tego kursu (level 3 rowniez)
mozna dolaczyc do Armii, Policji, Strazy
-

-
Ekhm
- Przyczajony
-
-
Return to SZKOŁY