KTC edibles
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
JA moge napisac tylko tyle..... bez komentarzy, szkoda gadac, ale czekam na opinie innych ludzi, pozdrawiam
-

-
Faja
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
A ja tak kocham ich produkty :neutral:
[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 20:40 ]
A ja tak kocham ich produkty :neutral:
Przykro mi, że niefajnie się u nich pracuje.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
Niefajnie ?? To bardzo ladnie powiedziane, nie bede uzywala wulgaryzmow, bo tylko tak mozna okreslic tam prace, tych ''ludzi'' i cala to firme. A co do ich wyrobow to uwazaj co jesz poniewaz wiem co mowie, wiekszosc tych produktow jest od 1 do 3 lat po terminie. pozdrawiam i smacznego.
Last edited by
Faja on 5 Nov 2010, 20:53, edited 1 time in total.
-

-
Faja
- Przyczajony
-
-
stary, ktc to sa i tak male wacki w porownaniu z firma (tez turbaniasta) ktora wozi to gowno : cargo carriers, to sa dopiero giganci :-)
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
Nie wiem na temat carco wiele, wiem tylko tyle ze kase opcinaja, nie placa ciapuchy tak jak trzeba, a co do ktc to tez sa niezli w oszukiwaniu ludzi, najlepsze promocje ida do asdy, tesco , morisson tez, zabym nie sklamala to ze 3 lata po terminie, oczywiscie ekipa zmywaczy dat zmienia wszystko, tak aby daty byly dobre, LUDZI NIE JEDZCIE TEGO BO SIE POTRUJECIE.
-

-
Faja
- Przyczajony
-
-
Faja, No to mnie załamałaś :cry:
Ja jestem zakochana w oleju palmowym carotino. I jeszcze tak ciężko go dostać. Iolej kokosowy do smażenia. Chyba zmienię markę, choć trzeba brać pot uwagę że wszystkie azjatyckie i afrykańskie wyroby to mogą być brudy.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
Raczej tak, nie chce cie martwic. ale to wszytko lipa, ze slonecznika przelewaja kukurydze, dalej oliwke i tak na zmiane. ogolnie syf. pozdro
-

-
Faja
- Przyczajony
-
-
Olej kokosowy jest białym ciałem stałym więc słonecznikiem zastąpić się go nie da, ale że brud to wierzę niestety. Widziałam nieraz tu brudy nie do opisania. Polski sanepid umarłby na zawał jakby to zobaczył.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
To prawda. polski sanepin jakby tu byl to by pozamykal 95 % tych turbaniaskich firm. Na pirwszym miejscu KTC
-

-
Faja
- Przyczajony
-
-
Faja wrote:To prawda. polski sanepin jakby tu byl to by pozamykal 95 % tych turbaniaskich firm. Na pirwszym miejscu KTC
Angielskich też, bo wcale nie są o wiele lepsze niestety.
Dodano: -- 23 lip 2011, o 12:01 --Mam pyatanko.
Czy Przy fabryce KTC jest jakiś sklep firmowy? I czy oferuje jakieś hurtowe ceny?
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
-
-
KTC edibles
by KA i PE in PRACA
- 0 Replies