TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MalePostNapisane by marcinm1 » 20 Oct 2010, 01:08 TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Ceny w PC World masakra, na ebayu bywa różnie i wcele nie taniej.

Jakie polecacie TANIE sklepy internetowe. Proszę o propozycję.

marcinm1
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by AdamBoltryk » 20 Oct 2010, 05:40 Re: TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Nie ma jednego taniego sklepu. Ja przynajmniej nie znam. Jak jedno jest tańsze (np. płyta główna), to drugie jest droższe (np. procek).
Albo jak jest tańsze, to koszty przesyłki takie, że i tak jest drożej.
Dlatego przed każdym zakupem robię rozeznanie.
W zakładkach mam:
kelkoo, oyyy, dabs, eCost, mymemory, ariaPC, overclockers plus do tego amazon i ebay.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputation point: 183
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Sebool_uk » 20 Oct 2010, 08:48 Re: TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Tutaj masz ode mnie kilka sklepów sprawdzonych w których dokonywałem i nadal dokonuję zakupów więc mogę je śmiało polecić do wyboru do koloru. Porównaj sobie ceny w każdym ze sklepów, raz w jednym jest taniej raz w drugim. Wysyłki nie są drogie zależy ile paka waży ale to groszowe sprawy, a i z gwarancją nie ma problemów bardzo dobry serwis mają tutaj w UK ;)

1. www.Scan.co.uk (Sprawdzony)
2. www.Ebuyer.com (Sprawdzony)
3. www.Aquatuning.co.uk (Sprawdzony)
4. www.Overclock.co.uk (Sprawdzony)
5. www.Specialtech.co.uk (Sprawdzony)
6. www.Overclockers.co.uk (Sprawdzony)
7. www.Misco.co.uk (Niesprawdzony)
8. www.Novatech.co.uk (Niesprawdzony)

Udanych zakupów życzę :P

Pozdrawiam.
Sebool_uk
Rozeznany

Reputation point: 10
Neutralny
0

MalePostNapisane by VA » 20 Oct 2010, 08:55 Re: TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Ja korzystałem z http://advancetec.co.uk/ wychodziło bardzo tanio, kupując więcej komponentów (przesyłka). Niektóre sprzęty najtaniej natomiast wychodzą na http://www.pcwb.co.uk/

Odradzam Maplin - można znaleźć sporo rewelacyjnie wyglądających promocji, ale sprzęt od nich ma dużą awaryjność (zapewne źle przechowywany).
VA
Zaangażowany

Reputation point: 112
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by marcinm1 » 20 Oct 2010, 10:02 Re: TANI internetowy sklep z podzespolami PC

Fajnie wielkie dzięki :)
ebuyer.com znam doskonale robiłem tam wiele zakupów.
advancetec.co.uk też znam, kupiłem tak kilka komponwntow wtym zasilacz, który padł.
Byl na gwaracnji, wysłałem kilka emaily bez odpowiedzi. Także osobiscie mam złe doświadczenia z tym sklepem.

resztę przez was podanych sprawdzam :) dzięki jeszcze raz.

marcinm1
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to KOMPUTERY I ELEKTRONIKA