Polskie Tiry

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by lukzlo » 17 Oct 2010, 17:50 Polskie Tiry

Witam, czy znacie jakieś miejsce w bham lub jego obrębie gdzie można spotkać dużo tirów na postoju ?
pozdrawiam

lukzlo
Początkujący

Reputation point: 4
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 17 Oct 2010, 18:47 Re: Polskie Tiry

a co, dorabiasz sobie wieczorami czy kupujesz oszczednosci? :-)

KA i PE

0

MalePostNapisane by lukzlo » 17 Oct 2010, 20:40 Re: Polskie Tiry

Hehe, raczej chodzi o te oszczędności niż dorabianie ;)
Co tu dużo gadać, trzeba szukać czegoś na czym można przyoszczędzić...

lukzlo
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by dread » 17 Oct 2010, 22:58 Re: Polskie Tiry

ja mam cos do sprzedania, jesli dobrze rozumiem... ;)

nie chodzi mi o paliwo...

dread
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by n0rb » 18 Oct 2010, 13:51 Re: Polskie Tiry

Poszukaj wieczorami na industrial park & Motorway Service M6 & M5 a napewno znajdziesz

n0rb
Rozeznany

Reputation point: 19
Neutralny
0

MalePostNapisane by lukzlo » 18 Oct 2010, 19:37 Re: Polskie Tiry

I tak chyba trzeba będzie zrobić, też myślałem już kiedyś o tym że na indastrial park coś się nawinie... ale dzięki za podpowiedzi

lukzlo
Początkujący

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 18 Oct 2010, 19:41 Re: Polskie Tiry

lukzlo wrote:Co tu dużo gadać, trzeba szukać czegoś na czym można przyoszczędzić...

czyli kupowac kradzione paliwo, czyli byc paserem dla drobnej oszczednosci... aha, rozumiem. to wiesz co, to juz chyba lepiej gdybys jednak dorabial.

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by lukzlo » 18 Oct 2010, 20:09 Re: Polskie Tiry

ja nie kradnę... kupuję to co ktoś kradnie, a to zasadnicza róznica, dlaczego nie skorzystać z czegoś co ktoś oferuje za dobrą cenę :wink:

lukzlo
Początkujący

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 18 Oct 2010, 20:19 Re: Polskie Tiry

bo to jest paserstwo i żałosne w ogole. nie stac cie to nie jezdzij albo kup rower i tyle.

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by lukzlo » 18 Oct 2010, 20:53 Re: Polskie Tiry

KA i PE wrote:bo to jest paserstwo i żałosne w ogole. nie stac cie to nie jezdzij albo kup rower i tyle.

pe

bez obrazy, ale pewnie za to Ty jestes z tych najporządniejszych co "muszce krzywdy nie zrobili" i nigdy z okazji żadnej nie skorzystałeś...

lukzlo
Początkujący

Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 18 Oct 2010, 21:07 Re: Polskie Tiry

to nie jest "okazja" stary, tylko swiadome dzialanie kwalifikowane jako paserstwo. jedziesz gdzies szukac "okazji", tracisz paliwo i czas, potem kupujesz 40 - 50 litrow kradzionej ropy ryzykujac aresztowanie i plame na historii karalnosci, czyli problemy z praca, kredytami itp, sciagasz to komus z kotla przy czym zazwyczaj wciagniesz sobie troche do gardla, nie dosc ze caly smierdzisz jak platforma naftowa to jeszcze w samochodzie tez nie wanieje ci fiolkami, i po co to wszystko? no pewnie!!! niebywala okazja "zaoszczedzic" 20 funia. wiesz co, zamiast zastanawiac sie z kad kupic kradziona rope zastanow sie jak zarobic te kase i pojedz sobie na BP, zatankuj, i ciesz sie zyciem.

pozdrawiam i koncze swoj udzial w tej dyskusji

pe

KA i PE

0

MalePostNapisane by dread » 18 Oct 2010, 22:01 Re: Polskie Tiry

od kiedy tak wszyscy przejmuja sie czyims sumieniem, zdrowiem,zapachem i trudem - jak gosciu chce, to niech jezdzi i lyka paliwo! czy tam cokolwiek chce... Nie rozumiem, dlaczego ludzie nie moga zajac sie woimi sprawami i problemami - ale to juz taka ludzka natura chyba. I wszyscy znaja sie na prawie, jak zawsze :mrgreen:

dread
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by kamalena » 18 Oct 2010, 23:27 Re: Polskie Tiry

ta, i ciekawe skad sie biara te zle opinie o Polakach ? wstyd :/

kamalena
Początkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by dread » 19 Oct 2010, 00:01 Re: Polskie Tiry

Podejrzewam, ze nie z tego powodu - raczej jest to wystepek, o ktorym malo kto wie i zwraca uwage. Powinnismy raczej martwic sie naszym rasizmem, homofobia, ksenofobia, wulgaryzmami ( czesto z wielka radoscia wykladanego wspolpracownikom anglojezycznym przez naszych "uczonych" rodakow ) i cala reszta negatywnych zachowan...Ale to tylko moje zdanie :mrgreen:

dread
Rozeznany

Neutralny
0

MalePostNapisane by lukzlo » 19 Oct 2010, 00:45 Re: Polskie Tiry

kamalena wrote:ta, i ciekawe skad sie biara te zle opinie o Polakach ? wstyd :/

skąd się biorą złe opinie o polakach, ano właśnie stąd gdzie kolega Dread już napisał, pokazując wulgaryzm i brak szacunku do drugiej osoby w nie swoim kraju... a to że chcę w taki a nie inny sposób zaoszczędzić to nie znaczy okradać kogoś na siłę, bo każdy robi coś według własnego uznania, i na tej podstawie nie można wyciągać złej opini o "Polakach", i to żaden wstyd. Ja nie wytykam komuś jak ktoś komuś kradnie z kieszeni czy zachowuje się na ulicy niepoprawnie, to tylko i wyłacznie problem danej osoby jak się zachowuje. Nie można też generalizować (wrzucać do jednego wora) nas Polaków, bo jeden zrobił to a drugi tamto...
Dam Ci pewien przykład Kamalena: wyciągnij rękę i wskaż na kogoś palcem, a potem popatrz na wewnętrzną stronę dłoni....i co widać? ano 3 pozostałe palce... i na kogo wskazują ? tutaj odpowiedź należy już do Ciebie...
pozdrawiam
temat zamknięty

lukzlo
Początkujący

Neutralny
0

Next

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI