TOYOTA AVENSIS 180 D4D 2.2d.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
WITAM ! potrzebuje lusterko lewe do Toyoty moze wie ktoś gdzie na szrocie stoi jakaś? potrzebuje lewe a w serwisie sprzedaja parami a ja 2 go nie potrzebyje. Jesli wie ktos cos na ten temat to prosze o namiary z góry dziękuje . Moje gg 827418.
-

-
Guest
-
-
Tojota na ...gdzie? Sitrą, łeno, to tam.
Patrzyłaś tu? Jest z czego wybierać.
Możesz zajżeć do
247spares.
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 11
Spodobało się kobiecie lusterko, na pewno do domu chce kupić w końcu to prawie luksus. Jak mi się spodoba to też odkręcę, tylko jeszcze nie wiem które n/s czy o/s.
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
Jeśli wie ktoś z was na temat gdzie mozna kupić te lusterko to prosze o info. ps . dla ciekawskich to nie ja rozwaliłam to lusterko,PZD
[ Dodano: Pon Sie 16, 2010 19:04 ]
TheRector dzieki za info czekam teraz na odpowiedz od247Spares
[ Dodano: Pon Sie 16, 2010 19:06 ]
TheRektor- sorki za bład
-

-
Guest
-
-
:mrgreen: @magda79 nie ma problemu (ja się nie mylę bo copy/paste), 247spares raczej szybko takiego coś załatwiają, po wypełnieniu ankiety w internecie dostaje się esemesa z potwierdzeniem i jest (przynajmniej powinno być) taniej niż u pozostałych, halfords'a nie polecam, trochę za drogi i niektóre produkty nie najlepsze jakościowo.
-

-
TheRektor
- Rozeznany
-
-
magda79 wrote: to nie ja rozwaliłam to lusterko,PZD
Ufff i o to chodzi dobra drajwerka z ciebie :) to napewno Rafał ;) Pozdro :)
-

-
malaroksi
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 170

TheRektor nie kopiowałam nazwy! dostałam odpowiedz teraz tylko zapłacić a przesyłka na 2-gi dzień,pzd
-

-
Guest
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI