Szkoła
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
tak wlasnie jest jak napisales
wiesz zaciekawiels mnie tym ze nie potrafie zdan skladac
daj przyklad nie kretynie
zale sie bo wiesz trudne dziecinstwo granat w kolysce i betonowa kolderka ale to tak miedzy nami nie mow tego nikomu dobra
dla mnie liczy sie tresc nie forma
widze ze kazdy UJ ma w malym placu
jeszcze mi bledy ortograficzne wypunktuj dobra to sie czegos nowego naumie bo nieumiem a hcialbym
pewno w orandzu mam wiesz jaki fajny
a nawet jak to znajde sobie nastepna proste ale przez nastepne kilka lat niemusze sie o to martwic
life is a fight mate
don't forget that
malolat pozyjesz dluzej to nie bedziesz takich pierdol pisal
do wiadomosci wszystkich jak ktos bedzie jeszcze takie farmazony wypisywal to bede bardzo nie mily
-

-
alfonso
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Straszysz nas czy jak ? Ulatwie Ci sprawe i napisze ostatni raz bo napewno siedzisz i ciagle odswiezasz ten temat. Uwzgledniajac to ,ze jestem madrzejszy od Ciebie , to nie bede juz nic tutaj pisal ;)
Jakby ktos chcial udzielic mi jeszcze jakis informacji to bardzo prosze i z gory dziekuje :)
-

-
David92
- Przyczajony
-
-
jest tak wlasnie jak piszesz
-

-
alfonso
- Początkujący
-
-
Pakoj sie i przyjezdzaj , szkola sie znajdzie , moj chlopak przyjechal bez jezyka angielskiego zaczal studia na dobrym uniwerku ktore wlasnie konczy , wszystko jest mozliwe , z dobra szkola napewno nie zostaniesz ALFONSEM i nie bedziesz straszyc ludzi uzywajac do tego klawiatury :) hi hiiii:)
-

-
Viola
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 6
Przydał by sie moderator na tym wątku...Poblokować trzeba by było kilka( a najlepiej wszystkie) wątki pewnego uczonego i wielce oczytanego kolegi alfonso,
Nie ma co krwi psuć innym.
Co do Ciebie David92, to pewnie że przyjeżdzaj, zyje sie tu łatwiej i mniej stresowo niżeli w PL. Co prawda można trafić na bardzo uczynnych Polaków, ale bywają też podobni do kolegi alfonso, .
Tak czy inaczej warto!!
-

-
21milka
- Raczkujący
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI