szukam kafelkarza
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Szukam dobrego fachowca do polozenia plytek w lazience. Moze ktos ma kogos godnego polecenia. Narodowosc nie gra roli.
I prosze mnie nie odsylac do googli, yellowpages itp.
-

-
martalinka
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
witam
zauwazylam pani ogloszenie i jesli oczywiscie bedzie pani zainteresowana chcialabym polecic swojego partnera. prowadzilismy w pl firme budowlana takze posiada on doswiadczenie zarowno w pl jak i w Anglii. istnieje rowniez mozliwosc wyslania zdjec plytek ktore sam wczesniej polozyl. w razie zainteresowania prosze o kontakt na nr 07514903529
pozdrawiam
anna
-

-
okruszek836
- Przyczajony
-
-
witam :-)
Ja również mogę polecić dobrego fachowca który prowadził w polsce własną działalnośc związaną z kładzeniem płytek i remontów, jeżeli potrzeba więcej info to prosze o wiadomość na nr. gg 10384161
pozdrawiam
-

-
giowanni77
- Raczkujący
-
-
giowanni77 wrote:witam :-)
Ja również mogę polecić dobrego fachowca który prowadził w polsce własną działalnośc związaną z kładzeniem płytek i remontów, jeżeli potrzeba więcej info to prosze o wiadomość na nr. gg 10384161
pozdrawiam
jesli mozna, to poprosze o nr telefonu do kontaktu, gg nie uzywam
-

-
martalinka
- Początkujący
-
-
Witam,
Jesli ogloszenie jest nadal aktualne, prosze o kontakt pod tel. 07863825435. Prowadze firme remontowo-budowlana w Birmingham, mamy 4 lata doswiadczenia na terenie UK i 15 lat w Polsce. Referencje i portfolio dostepne na zyczenie.
A. Korupczynski
-

-
Artur1604
- Przyczajony
-
-
Odświeżam temat. Zlecę ułożenie płytek w kuchni dobremu fachowcowi. Jeżeli ktoś zna kogoś sprawdzonego, prosze o wiadomość.
-

-
Yardley
- Stały Bywalec
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI