Laryngolog

O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...

FemalePostNapisane by ewa85 » 16 Jun 2009, 10:17 Laryngolog

szukam laryngologa niewazne polski nie polski prywatny czy nie zeby tylko byl w stanie zrobic normalne czyszczenie uszu , slyszalam ze gdzies na chinskiej dzielnicy chinczycy to robia jezeli ktos ma wiecej informacjj na ten temat bede wdzieczna, z góry dzieki moje gg 108 160 89

ewa85
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 16 Jun 2009, 10:41 Re: Laryngolog

tak kiedyś też potrzebowałam takich info, mój chłopak już niepotrafił wytrzymać miał tak zainfekowane ucho, gp przepisał jakiś płyn który wlewało sie do ucha należało odczekac i potem wyczyscic patyczkiem, patyk pozostawał czysty nic nie wychodziło, ale kiedy zalaliśmy ucho wodą utlenioną to się dopiero działo ,
cała paczka patyczków poszła i końca nie bylo widać, po 3 dniach czyszczenia ucha wodą utlenioną ucho całkowicie sie " odkorkowało"...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by ewa85 » 16 Jun 2009, 10:55 Re: Laryngolog

słyszalam o sposobie z woda utleniona tylko moj gp zabronil absolutnie uzywac patyczkow bo ponoc jeszcze bardziej mozna zatkac, niby po smiesznych kropelkach samo ma wyplynac co absolutnie nieskutkuje jutro mam wazne spotkanie w pracy a prawie nic niesłysze ,, tragedia, a czy nie orientujesz sie gdzie mozna kupic wode utleniona , czy da sie gdziesz w angielskich sklepach , bo nie moglam znalezc tłumaczenia "woda utleniona" dzieki

[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 11:55 ]
słyszalam o sposobie z woda utleniona tylko moj gp zabronil absolutnie uzywac patyczkow bo ponoc jeszcze bardziej mozna zatkac, niby po smiesznych kropelkach samo ma wyplynac co absolutnie nieskutkuje jutro mam wazne spotkanie w pracy a prawie nic niesłysze ,, tragedia, a czy nie orientujesz sie gdzie mozna kupic wode utleniona , czy da sie gdziesz w angielskich sklepach , bo nie moglam znalezc tłumaczenia "woda utleniona" dzieki

ewa85
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 16 Jun 2009, 11:15 Re: Laryngolog

1 hydrogen dioxide
2 hydrogen peroxide
kosztuje grosze a sprzedają w każdej aptece w dosyć dużych butelkach. Jeśli bedziesz czysciła patyczkiem to poruszaj się powoli okrężnymi ruchami po sciance ucha nie wpychaj patyczka za głeboko, tylko poczujesz opór to zeskrobuj po ściance i wyciagaj .
Potem woda utleniona coraz głębiej dociera więc bedzie coraz lepiej.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by Luiza » 16 Jun 2009, 13:55 Re: Laryngolog

Chinskie punkty "czyszczenia uszu" SA przynajmniej 2 w centrum. Jeden na dole w bullringu a drugi w pallisades.
O tej wodzie utlenionej to nigdy nie slyszalam. Musze przetestowac na ojcu :mrgreen:
Luiza
Wtajemniczony

Reputation point: 71
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by babeczka » 1 Jan 2010, 17:30 Re: Laryngolog

POMÓŻCIE ! potrzebuję kontakt najlepiej do PL laryngologa.Niestety mój ci***ak gp nie chce dać mi skierowania do specjalisty a mój syn ma ewidentny problem z oddychaniem przez nos,chrapie i ciągle chrząka ma zaledwie 5 lat więc to nie jest normalne u zdrowego dziecka...

babeczka
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by babeczka » 2 Jan 2010, 17:41 Re: Laryngolog

Dziękuję serdecznie!

babeczka
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by karmel » 18 Jun 2010, 17:44 Re: Laryngolog

szukam laryngologa dla syna mojego ma migdaly powekszone a ci tu lekarze od 1.5 przepisuja mu antybiotykl ja mu nie podaje bo wiem ze to szkodliwe pomozcie szukam dobrego polskiego laryngologa lub pediatry dzieciecego :sad:

karmel
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by agg » 20 Jun 2010, 16:59 Re: Laryngolog

karmel wrote:ci tu lekarze od 1.5 przepisuja mu antybiotykl ja mu nie podaje bo wiem ze to szkodliwe

no nieeeee, prosze Cie... :!:
i co to jest 1.5?

do laryngologa kieruje sie jesli anginy sa nawracajace, conajmniej 5 w ciagu roku.
ja od zawsze mialam problemy z migdalkami, raz bylo lepiej raz gorzej. rozmawialam o tym z lekarzem, zreszta sam przeciez wiedzial jak czesto mam infekcje i skierowal mnie do specjalisty.
agg
Wtajemniczony

Reputation point: 146
SzanowanySzanowany
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to ZDROWIE