Dziewczyny Pomózcie
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Lactacyd może uczulać i dawać dokładnie odwrotny efekt. Więc lepiej pozostać przy czystej wodzie lub rumianku.
-
-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
-
VA wrote:Uczulać może wszystko, ale to nie znaczy że jest be.
dokladnie! rowniez polecam Lactaycyd (zawiera kwas mlekowy), na pewno nie zaszkodzi :wink:
pozatym przy grzybicy wazna jest higiena. samo woda nie umyjesz sie, co najwyzej opluczesz :roll:
-
-
agg
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 146
-
Wlasnie-ten krem jest super.JUz dziesiaj nie mam zadnego sladu poo tym dziedostwie. Mam nadzieje ze juz sie nie pojawi wiecej a jaj pojawi sie to od razu krem i lekarz i niech leczy mi to bo ja nie mam zamiaru co tydzien albo co miesiac sie z tym meczyc.
Pozdrawiam dziewczymy i Dzieki.
-
-
agniecha
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 4
-
Tak informacyjnie podam linka gdzie możesz zakupić leki przez internet :) W nagłych "wypadkach" się nie sprawdza ale warto się zorientować jakie leki są tu dostępne. Leczenie powinno objąć tez partnera- ale to juz pewnie wiesz ;) Warto zakupic też Fluconazole tutejszy odpowiednik "Canesten Oral Capsule" jest wtedy większa pewnośc, że już nie wróci to cholerstwo :)
aaaaaaaa i jakies probiotyki dla kobitek na przyszłość : lactovaginal lub provag- to drugie stosuje się doustnie więc można bez problemu wysłać je z Polski bo nie wymaga przechowywania w lodowce
Pozdrawiam
http://www.bayer-shop.co.uk/Search.aspx ... 1e8b4866b9
-
-
korbobor
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 62
-
korbobor wrote: lactovaginal lub provag- to drugie stosuje się doustnie więc można bez problemu wysłać je z Polski bo nie wymaga przechowywania w lodowce
I tu sobie pozwole Cie popawic, provag nalezy przechowywac w lodowce, w innym wypadku traci swoje wlasciwosci po tyg lub 2 juz dokladnie nie pamietam. Stosowalam. Stosowalam tez taki prbiotyk Feminella Vagi C 6 globulek dopochwowych z wit C ktora odopowiednio zakwasza . Oczywiscie kupowalam w pl. Orientujecie sie moze czy tu jakies probiotyki mozna nabyc?
-
-
ewela119
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 109
-
Return to ŚWIAT KOBIET