poszukuje firme zajmujaca sie wypadkami drogowymi

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
poszukuje informacji o jakiejs firmie ktora zajmie sie sprawa stluczki. zalatwieniem mechanika i ewentualnego odszkodowania.. bo moi rodzice mieli stluczke z innym autem dodam ze nie z ich winy.. i niewiem co gdzie zalatwiac. .

dzwonilam do ubezbieczalni mowili ze zalatwia mechanika .mial sie dzis odezwac i cisza..
czy moze mi ktos doradzic jakas firme ktora sie tym zajmuje? z gory dziekuje za wszelkie informacje

pozdrawiam :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

Hmm! Miałem u dwóch różnych ubezpieczycieli sprawy i nigdy nie miałem z niczym problemów.
Obawiam się, że bez wyceny warsztatu wskazanego przez ubezpieczyciela nic nie możesz zrobić, bo Ci nie zwrócą kosztów. Jeżeli samochód nie nadaje się do jazdy to zawsze możesz poprosić o samochód zastępczy.
VA
Zaangażowany

Reputation point: 112
SzanowanySzanowany
0

moich rodzicow ubezbieczalnia powiedziala w dniu wypadku to bylo we wtorek powiedzieli ze juz zabukowali garaz i ze w srode do mnie zadzwonia by potwierdzic ze zabiora auto no i tak dzwonia ze dodzwonic sie nie moga.. i czekam .. i niewiem..

no i tu wlasnie niewiadomo czy dadza auto zastepcze czy cos bo jedyne co powiedzieli to ze pierwsze 150 funtow naprawy pokrywaja moi rodzice a reszte oni...

ale jak to bedzie to niewiem .. wiecznie dzwonia i mowia co innego ..
a to mnie juz irytuja.. bo mowia wyslemy ci statement do napisania itp ale za 5min dzwoni ktos inny i ja juz nie wiem nic,..

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

malenkagdz wrote:poszukuje informacji o jakiejs firmie ktora zajmie sie sprawa stluczki. zalatwieniem mechanika i ewentualnego odszkodowania.. bo moi rodzice mieli stluczke z innym autem dodam ze nie z ich winy.. i niewiem co gdzie zalatwiac. .

dzwonilam do ubezbieczalni mowili ze zalatwia mechanika .mial sie dzis odezwac i cisza..
czy moze mi ktos doradzic jakas firme ktora sie tym zajmuje? z gory dziekuje za wszelkie informacje

pozdrawiam :)

Dzwonisz do swojej ubezpieczalni, podajesz dane sprawcy i reszte potrzebnych informacji otrzymasz przez telefon.
Fok@
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

MalePostNapisane by maniek2140 » 4 Jun 2010, 14:31 hej co do twojego postu

jesli chcesz informacji i jak to zalatwic zadzwon do mnie to ci wszystko wytlumacze mialem 2 stluczki 07885441620

maniek2140
Raczkujący

Reputation point: -7
Wyśmiewca
0

Fok@ wrote:Dzwonisz do swojej ubezpieczalni, podajesz dane sprawcy i reszte potrzebnych informacji otrzymasz przez telefon.
wlasnie tu chodzi o to ze dzwonilam .. i to nie raz i do tej pory nie potrafia nic.. swiadkowi wypadku przyslali juz statement czy jak to sie pisze do napisania jak wypadek wygladal itp ..a nam nic.. wkurzylam sie i zadzwonilam na ten garaz o mechanika bo mieli sie odezwac w srode maksymalnie a do tej pory cisza.. a mechanik mi mowi ze on wrocil z holidaya i ze mam zadzwonic w poniedzialek to auto moze i wezma moze i nie..

maniek2140 dzieki ale moze obedzie sie juz bez tego bo jedna firma podjela sie walki o odszkodowanie i o to z tym autem ale tez dopiero zaczna dzialac w nastepnym tygodniu .. bo wg nich osoba jadaca tym autem nie miala ubezpieczenia na siebie.. tylko jechala czyims autem ..

a wiecie jak to jest z ta wartoscia auta.. ?

bo ja slyszalam ze jezeli wartosc naprawy przekroczy 66% wartosci gieldowej to go zlomuja.. wie ktos czy to prawda.. ?

i ma ktos moze tutaj z Was ubezpieczenie w Direct Line ?

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

To zależy od ubezpieczyciela i wartości pojazdu, czy mu się opłaca naprawiać czy nie.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

a jest tu cos takiego jak w polsce ze przyjezdza jakis przedstawiciel i oglada auto?

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

Oczywiście! Do mnie przyjechał i po 5 min. stwierdził: scrap :mrgreen:
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

a ja musze czekac 3tygodnie na kogos kto prawdopodobnie odbierze auto do naprawy ale nikt sie z ubezpieczalni nie odezwal.. ze chca zobaczyc auto albo chociaz zdjecia z dnia i miejsca wypadku.. przeciez jakbym chciala to moglabym niewiem jeszcze bardziej cos popsuc a widze ze oni maja to gdzies..

malenkagdz
Zaangażowany

Pokojowy
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI