Wycieczka motocyklowa
Lubisz podróżować, zwiedziłeś jakieś ciekawe miejsca i chcesz się podzielić przeżyciami, Szukasz informacji lub chętnych na wspólne wyjazdy;
Ktos moze chetny na male przepalenie bajka w najblizsza niedziele?
trasa:
redditch-great malvern- monmouth-gloucester-stratford-redditch okolo 160mil, tempo spacerowe jak na piekna pogode przystalo (a taka ma w neidziele byc) -wylot z redditch midday!
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
ja bym byl chetny ale niestety moto uszkodzone. dobrze ze piszesz jestem sklonny do wyjazdow ale nie jutro. nastepnym razem bardzo chetnie. pzdr
-

-
rafał88
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
lysy wrote:Ktos moze chetny na male przepalenie bajka w najblizsza niedziele?
trasa:
redditch-great malvern- monmouth-gloucester-stratford-redditch okolo 160mil, tempo spacerowe jak na piekna pogode przystalo (a taka ma w neidziele byc) -wylot z redditch midday!
Siema, zaloz konto na polishbikers.com, jest sporo chlopakow z Midlands, latwiej sie zgadac,
ja bym sie pisal na jakis wypad od czasu do czasu.
Zdrowka
-

-
zmielna
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 14
-
Zamais w/w trasy machnalem Peak District, o tej porze roku tam nie bylem wczesniej -powiem jedno zajefajnie! Co parwda moto turystyczne i nie do kladzienia sie na kolano, ale i tak kilka razy swoja blache rejestracyjna widzialem...................:-)
Pogoda sei zapowiada lipna na dlugi weekend ale moze sie cos uda pojezdzic? Ma ktos jakiegos pomysla?
[ Dodano: Pią Cze 18, 2010 10:19 ]
Najblizsza niedziela, trasa do walii (devils bridge i powrot przez breacon national park). Wylot 8.00 z pod stacji benzynowej morrisona w redditch. Jacys chetni?
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 2
Return to TURYSTYKA