Lady Comp, Baby Comp, Pearly
Napisane by FX » 2 May 2010, 17:30 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
Ustnik mierzy temp. i pokazuje lampeczke jezeli jest zielona to mozna jak zolta to na wlasne ryzyko a jak czerwona to NIE wolno uprawiac sexu jak sie nie chce miec bejbis :D
-
- FX
- Raczkujący
- Reputation point: 0
Napisane by Kitty » 2 May 2010, 18:01 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
FX wrote:Hahha ... (lady comp)to jest taki maly komputerek co ma 3 lampeczki i ustnik.
Ustnik mierzy temp. i pokazuje lampeczke jezeli jest zielona to mozna jak zolta to na wlasne ryzyko a jak czerwona to NIE wolno uprawiac sexu jak sie nie chce miec bejbis :D
Az ponad godzine zajelo Ci znalezienie informacji na ten temat :roll: ? Naprawde nie rozumiem po co facet udziela sie w temacie o antykoncepcji :roll: Gdyby jeszcze mial cos konkretnego do powiedzenia to jeszcze...:roll: Do tego te bezsensowne komentarze.Mam wrarzenie, ze kolega(byc moze kolezanka) probuje zaszpanowac, ale nie ma czym i doszukuje sie problemow tam gdzie ich nie ma.
Proponuje pojsc za rada ewela119,
Sugerowalabym wizyte u specjalisty by pomogl Ci rozwiazac Twoje problemy emocjonalne, albo moze zapisz sie na jakas joge albo silownie zeby sie rozladowac, moze pomoze
ewela119, przepraszam Cie bardzo, ale i ja nie mam nic konkretnego do powiedzenia w tym temacie, po za tym, ze bardzo mnie taka metoda anty zaintrygowala ;) . Mam juz dosc wszelakich antykoncepcji hormonalnych, a tu prosze, takie urzadzonko sie pojawilo :-D . Nie pozostaje mi nic innego jak troche poszperac w internecie i dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat.
pozdrawiam
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputation point: 19
Napisane by FX » 2 May 2010, 18:24 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
Goodbye
-
- FX
- Raczkujący
Napisane by Kitty » 2 May 2010, 18:33 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
FX wrote:Kitty jestes najslabszym ogniwem
Goodbye
Niczego lepszego wymyslic nie mogles?? Oj slabiutko, slabiutko :roll:
No nic, juz koniec z zasmiecaniem tematu ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputation point: 19
Napisane by ewela119 » 2 May 2010, 19:14 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputation point: 109
Napisane by hanoka77 » 2 May 2010, 22:47 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
ps.Antykoncepcja w UK jest za darmo wiec nie rozumiem czemu FX tak cie bulwersuje slowo "otrzymac"?
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputation point: 20
Napisane by kindzulinaa » 2 May 2010, 23:10 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
Fx,chlopie Ty masz jakis uraz do ludzi??Moze zmien gadke,to i ludzie beda inaczej Ciebie postrzegac...
FX wrote:NIENAWIDZE takiego zachowania... od mkomentu moich narodzin nie bylem w stanie zrozumiec Polski i tego polskiego podejscia do zycia ...
Jak nie jestes w stanie zrozumiec nas Polakow,to po co sie udzielasz??
A tak w ogole,to nie zapominaj ,ze jestes jednym z nas.Co bys nie mowil i cos byc nie zrobil i tak nim bedziesz!Pozdrawiam :-)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputation point: 22
Napisane by FX » 3 May 2010, 08:00 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
Fx,chlopie Ty masz jakis uraz do ludzi??Moze zmien gadke,to i ludzie beda inaczej Ciebie postrzegac...
Nie wszyscy Polacy sa tacy (duza wiekszosc jest) ...ja taki nie jestem ... wiec to ,ze sie urodzilem w Polsce to jest poprostu przypadek...
ale mam niezly ubaw z was ... czy rozdajecie za darmo cos co kosztuje 400 funtow ...:D hahahhah
CHEERS :D
-
- FX
- Raczkujący
Napisane by Galadriela » 3 May 2010, 09:32 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
FX wrote:ale mam niezly ubaw z was ... czy rozdajecie za darmo cos co kosztuje 400 funtow ...:D hahahhah
No wreszcie wydało się, co Cię tak straszliwie w pytaniu eweli119 zaszokowało...
Mimo wszystko przesadzasz, Mirenę kosztującą 100 funtów (+koszt założenia) rozdają za darmo.
Mnóstwo innych medycznych urządzeń (już akurat nie z dziedziny antykoncepcji - typu pompy insulinowe, wszelkiego rodzaju urządzenia monitorujące różne funkcje życiowe) także.
Więc jej pytanie było całkowicie zrozumiałe. Za to Twoja egzaltowana (i niezrozumiała, bo nie potrafiłeś nawet się wysłowić o co Ci właściwie chodzi) reakcja była zdecydowanie nie na miejscu.
-
- Galadriela
- Stały Bywalec
- Reputation point: 9
Napisane by FX » 3 May 2010, 10:40 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
zamiast tego mozna sobie kupic zwykly termometr :D
Dlatego moje posty wzbudzaja kontrowersje gdyz pietnuja zachowania ktore sa w nas ale boimi sie o nich mowic ... to jest ostatnia rzecz do ktorej sie przyznamy ...
I wszyscy doskonale na forum wiedza ,ze takie podejscie jest ogolnie przyjete a mimo to tego nie zmieniamy tylko akceptujemy ...tylko po to zeby wmowic sobie ,ze wszystko jkest OK ... a nie jest ... jestesmy cywilizacyjknie i rozwojowo jako gatunek troszeczke do tylu ...
No ale przeciez tyle juz wiemy bo podczas wojny wybityo nam cala inteligencje :D
-
- FX
- Raczkujący
Napisane by Galadriela » 3 May 2010, 11:31 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
FX wrote:No ale przeciez tyle juz wiemy bo podczas wojny wybityo nam cala inteligencje :D
Synku, bądź tak uprzejmy i nie mów o sobie w liczbie mnogiej... Pluralis maiestaticus w Twoim wykonaniu wygląda śmieszno/żałośnie.
Już abstrahuję (trudne słowo, poszukaj sobie w słowniku) od bezsensownych odwołań do polskości, skoro powyżej napisałeś, że z Polską wiąże Cię tylko przypadek miejsca urodzenia.
A wracając do meritum - antykoncepcja jest w UK bezpłatna dla wszystkich, nie tylko dla Polaków. Uważasz, że wszystkie inne nacje mają prawo z niej bezpłatnie korzystać (i prawo zadawać na ten temat pytania) a Polacy nie? Bo "jestesmy cywilizacyjknie (cokolwiek to znaczy - dopisek mój) i rozwojowo jako gatunek troszeczke do tylu"?
Acha, no przecież jest powód: ponieważ podczas wojny "wybityo" nam całą inteligencję, jak mogłam zapomnieć, że to wystarczy aby nie czuć się uprawnionym do korzystania z usług oferowanych bezpłatnie przez NHS...
Musisz mieć jakieś straszne polskie kompleksy, bidusiu.
Już nie wspominając, że doprawdy nie tobie, synku, sugerować czy ewela119 ma sprawić sobie termometr czy Lady Compa.
Jak już będziesz duży, to sobie wybierzesz metodę antykoncepcji i ze szczerego serca Ci życzę, aby termometr Ci wystarczył i aby Twoja biedna partnerka nie musiała odwiedzać klinik aborcyjnych (niespodzianka - też są tu bezpłatne, nie tylko dla Polaków...).
-
- Galadriela
- Stały Bywalec
Napisane by hanoka77 » 3 May 2010, 11:56 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
FX chlopie jak wstydzisz sie ze jestes polakiem i nic cie z tym krajem nie wiaze procz tego ze sie tam urodziles to poszukaj sobie jakiegos anglojezycznego forum i tam sie produkuj do woli :mrgreen:
ps.Przeczytalam wszystkie twoje posty i z kazdego plujesz jadem a nic konstruktywnego nie wnosisz.
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputation point: 20
Napisane by bugnieszka » 5 May 2010, 08:43 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
-
- bugnieszka
- Raczkujący
- Reputation point: 1
Napisane by Galadriela » 5 May 2010, 10:58 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
bugnieszka wrote:FX - popieram
Od razu wiedziałam, że macie dużo wspólnego...
Popierasz FXa w tym mianowicie, że powodowani martyrologią Polacy nie powinni mieć prawa do korzystania z tutejszej bezpłatnej antykoncepcji?
Czy tylko powodowani martyrologią nie powinni mieć prawa do rozmawiania na ten temat, tak samo pewnie bulwersujący Cię jak mycie siusiaka noworodka?
Litości...
-
- Galadriela
- Stały Bywalec
Napisane by bugnieszka » 5 May 2010, 11:10 Re: Lady Comp, Baby Comp, Pearly
nic nie mamy wspolnego hahahahahahahahahahahahaahahah
podoba mi sie sposob w jaki FX .... a co mi zreszta hyhyhy smiesznie tu
-
- bugnieszka
- Raczkujący
- Reputation point: 1