jak doładować konto o2
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
9 posts
• Page 1 of 1
Napisane by nom » 24 Apr 2010, 16:23 jak doładować konto o2
witam
kuzyn kupil karte zdrapke i nie wie jak doładować konto o2 10f, ktoś wie jak to zrobić krok po kroku? z gory dzieki.
kuzyn kupil karte zdrapke i nie wie jak doładować konto o2 10f, ktoś wie jak to zrobić krok po kroku? z gory dzieki.
-
- nom
- Raczkujący
- Reputation point: 1
0
Napisane by Petergo » 24 Apr 2010, 16:34 Re: jak doładować konto o2
Wydaje się mi, że na takiej zdrapce powinna być instrukcja krok po krok więc wystarczy trzymać się co tam napisane. Ja kiedyś zasilałem przez internet ze strony o2 i ta metoda jest najszybsza.
-
- Petergo
- Raczkujący
- Reputation point: -1
0
Napisane by Kitty » 24 Apr 2010, 16:38 Re: jak doładować konto o2
zapewne trzeba "wykrecic" numer 4444 i podazac za instrukcjami milej pani ;)
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputation point: 19
0
Napisane by FX » 24 Apr 2010, 17:21 Re: jak doładować konto o2
A jak bedziesz chcial zainstalowac kiedys internet to nie zapomnil podlaczyc do gniazdka.
-
- FX
- Raczkujący
- Reputation point: 0
0
Napisane by AdamBoltryk » 25 Apr 2010, 16:12 Re: jak doładować konto o2
tylko zapomnieliście wszyscy dodać, ze NAJPIERW musi się delikwent wybrać do sklepu - takiego który ma naklejkę na szybie Pay Zone, czy tam jakąś inną - nie pamiętam. 90% ci..a sklepów to ma. I tam kupić kod aktywacyjny do sieci O2 za te 10funtów. I dopiero wtedy może kręcić i podążać za miłą sztuczną blondynką...
tiaaa... szczególnie jak kupi bezprzewodowy...
Pozdrawiam
FX wrote:A jak bedziesz chcial zainstalowac kiedys internet to nie zapomnil podlaczyc do gniazdka.
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputation point: 183
0
Napisane by Petergo » 26 Apr 2010, 18:25 Re: jak doładować konto o2
AdamBoltryk wrote:tylko zapomnieliście wszyscy dodać, ze NAJPIERW musi się delikwent wybrać do sklepu - takiego który ma naklejkę na szybie Pay Zone, czy tam jakąś inną - nie pamiętam. 90% ci..a sklepów to ma. I tam kupić kod aktywacyjny do sieci O2 za te 10funtów. I dopiero wtedy może kręcić i podążać za miłą sztuczną blondynką...FX wrote:A jak bedziesz chcial zainstalowac kiedys internet to nie zapomnil podlaczyc do gniazdka.
Pozdrawiam
Jakoś nie rozumiem. Ja nic nie zapomniałem, skoro "kuzyn kupił" to dlaczego ma się ponownie do sklepu udać ?
Nawet modem internetu trzeba wsadzić do gniazdka USB w laptopie, wiec o co chodzi bo zaciekawiły mnie te wątki w twoim poście ? Proszę rozwiń swoją twórczą myśl.
również pozdrawiam
-
- Petergo
- Raczkujący
- Reputation point: -1
0
Napisane by FX » 26 Apr 2010, 18:38 Re: jak doładować konto o2
Jestem w szoku ...
Jest taki zawod co sie nazywa biuro obslugi klienta ... konsultant techniczny ...
dokladnie taki jaki jest dostepny pod 4444 ...
Wiekrzosc ludzi co dzwoni na takie infolinie nawet nie wie o tym ,ze urzadzenie trzeba podlaczyc do gniazdka ... i to jest prawda ludzie sa glupi.
A co do doladowanie konta o2 ... to widomo ,ze nie umiesz angielskiego tak jak twoj kuzyn ...
bo jakbys umial to idziesz do sklepu gdzie kupiles i mowisz zeby ci pomogl/a ...
w ogole mam dosyc tego lamerskiego forum ...
robicie chamskie docinki ...i w ogole co to za problemy ...
Jest taki zawod co sie nazywa biuro obslugi klienta ... konsultant techniczny ...
dokladnie taki jaki jest dostepny pod 4444 ...
Wiekrzosc ludzi co dzwoni na takie infolinie nawet nie wie o tym ,ze urzadzenie trzeba podlaczyc do gniazdka ... i to jest prawda ludzie sa glupi.
A co do doladowanie konta o2 ... to widomo ,ze nie umiesz angielskiego tak jak twoj kuzyn ...
bo jakbys umial to idziesz do sklepu gdzie kupiles i mowisz zeby ci pomogl/a ...
w ogole mam dosyc tego lamerskiego forum ...
robicie chamskie docinki ...i w ogole co to za problemy ...
-
- FX
- Raczkujący
- Reputation point: 0
0
Napisane by VA » 26 Apr 2010, 21:38 Re: jak doładować konto o2
FX, gdzie się pojawisz to tylko siejesz zamieszanie. Ja też jak przyjechałem do UK to nie znalem angielskiego, ale to ze się go nauczyłem (zapewne znacznie lepiej niż Ty) nie upoważnia mnie jeszcze do obrażania wszystkich na prawo i lewo. Jeżeli masz dosyć "tego lamerskiego forum" to nikt Cię tu nie trzyma, lepiej idź pobiegać :-D
-
- VA
- Zaangażowany
- Reputation point: 112
0
Napisane by madbrain » 20 Sep 2011, 09:39 Re: jak doładować konto o2
Witam,
Nie trzeba nigdzie dzwonic. Jesli masz dostep do netu (zazwyczaj nie jest to problem). i Posiadac jakas karte platnicza (kredytowa, badz debetowa).
Logujesz sie na stronke 02 znajdujesz Pay & Go mobile top-up (masz wytlumaczone opcje po angielsku co prawda, ale mozesz se to wrzucic do http://translate.google.pl i po klopocie)
Masz do wyboru 3 opcje z czego najprostsza i najszybsza to Web top-up (czyli wypelniasz sobie formularz webowy, wprowadzasz dane karty, klikasz doladuj karta zaladowana.
Link do stronki (moze sie zmienic) to http://www.o2.co.uk/shop/paygotopup
Pozdrawiam
Maciek
Nie trzeba nigdzie dzwonic. Jesli masz dostep do netu (zazwyczaj nie jest to problem). i Posiadac jakas karte platnicza (kredytowa, badz debetowa).
Logujesz sie na stronke 02 znajdujesz Pay & Go mobile top-up (masz wytlumaczone opcje po angielsku co prawda, ale mozesz se to wrzucic do http://translate.google.pl i po klopocie)
Masz do wyboru 3 opcje z czego najprostsza i najszybsza to Web top-up (czyli wypelniasz sobie formularz webowy, wprowadzasz dane karty, klikasz doladuj karta zaladowana.
Link do stronki (moze sie zmienic) to http://www.o2.co.uk/shop/paygotopup
Pozdrawiam
Maciek
-
- madbrain
- Raczkujący
- Reputation point: 12
3
9 posts
• Page 1 of 1
-
- Similar topics