miejsce dla psa na 2 tygodnie
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam,
w maju jade na 2 tygodnie na wakacje, niestety muszę znaleźć tymczasowy dom dla mojego 6 miesięcznego psa. Miałam opiekuna załatwionego juz dawno ale teraz wyszło kilka spraw i niestety psa w tamtym miejscu nie mogę zostawić. Więc szukam informacji o dobrym sprawdzonym hotelu dla psa, może ktoś z was już z jakiegoś korzystał i może coś polecić. Jakie są ceny i warunki. Od znajomych dostałam numer do jednego ale tam jest zaznaczone że pies 12 tyg przed oddaniem musi byc zaszczepiony na kaszel kennelowy. Nawet jakbym zrobiła to dzisiaj i tak będzie mniej niż 12 tygodni. A może ktoś z was zna kogoś kto przyjmuje na tzw "home boarding" czyli u kogos w domu.
pozdrawiam
-

-
to_ja
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 13
my kozystamy czasami z kennelsów (ha! co za slowo) na obzezach wolverhampton. 8F/doba i warunki sa spoko. odezwij sie na prv to skoluje ci namiary.
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
ja bym mogla sie zajac takim psiakiem :roll:
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 47
-
Ja również bardzo chętnie mógłbym sie zaopiekowac takim psiakiem, nie mam pracy i mam chwilową przerwe w szkole więc bardzo chętnie zajme sie tym psem - mam w tym doświadczenie bo rodzice w Polsce mają hodowle yorków i owczarków niemieckich :)...
-

-
Ossey
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 1
wszystkim dziekuje za pomoc, ale na szczescie para przyjaciol zdecydowala sie zaopiekowac moim szczeniakiem.
-

-
to_ja
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 13
Return to SZUKAM INFORMACJI