miejsce dla psa na 2 tygodnie

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by to_ja » 17 Mar 2010, 07:12 miejsce dla psa na 2 tygodnie

Witam,
w maju jade na 2 tygodnie na wakacje, niestety muszę znaleźć tymczasowy dom dla mojego 6 miesięcznego psa. Miałam opiekuna załatwionego juz dawno ale teraz wyszło kilka spraw i niestety psa w tamtym miejscu nie mogę zostawić. Więc szukam informacji o dobrym sprawdzonym hotelu dla psa, może ktoś z was już z jakiegoś korzystał i może coś polecić. Jakie są ceny i warunki. Od znajomych dostałam numer do jednego ale tam jest zaznaczone że pies 12 tyg przed oddaniem musi byc zaszczepiony na kaszel kennelowy. Nawet jakbym zrobiła to dzisiaj i tak będzie mniej niż 12 tygodni. A może ktoś z was zna kogoś kto przyjmuje na tzw "home boarding" czyli u kogos w domu.
pozdrawiam

to_ja
Raczkujący

Reputation point: 13
Neutralny
0

PostNapisane by KA i PE » 17 Mar 2010, 08:29 Re: miejsce dla psa na 2 tygodnie

my kozystamy czasami z kennelsów (ha! co za slowo) na obzezach wolverhampton. 8F/doba i warunki sa spoko. odezwij sie na prv to skoluje ci namiary.

pozdr

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by malenkagdz » 17 Mar 2010, 10:20 Re: miejsce dla psa na 2 tygodnie

ja bym mogla sie zajac takim psiakiem :roll:

malenkagdz
Zaangażowany

Reputation point: 47
Pokojowy
0

MalePostNapisane by Ossey » 22 Mar 2010, 17:38 Re: miejsce dla psa na 2 tygodnie

Ja również bardzo chętnie mógłbym sie zaopiekowac takim psiakiem, nie mam pracy i mam chwilową przerwe w szkole więc bardzo chętnie zajme sie tym psem - mam w tym doświadczenie bo rodzice w Polsce mają hodowle yorków i owczarków niemieckich :)...
Ossey
Raczkujący

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by to_ja » 26 Mar 2010, 12:54 Re: miejsce dla psa na 2 tygodnie

wszystkim dziekuje za pomoc, ale na szczescie para przyjaciol zdecydowala sie zaopiekowac moim szczeniakiem.

to_ja
Raczkujący

Reputation point: 13
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI