Tamworth?!
Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
u mnie tez ostatnio ciezko . przeprowadzka zreszta ulice dalej heh ;) hmm niech zgadne bylas moze w kinie na Paranormal Activity?
hmmm ciekawe miejsca to mozeee... Snowdonia albo Holyhead , szkocja tez jest piekna.
-

-
cobra0112
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
Snowdonie juz zwiedzilismy 2 razy :grin: na holyhead przyjdzie czas, ale czemu Holyhead? tzn co tam jest ciekawego?
Mam inna propozycje, wiesz moze cos na temat tutejszego bowlingu? (sorka za polangielszczyzne - kregielni? podobno calkiem fajna. Zapraszamy na wspólna zabawe np. w sobota wieczem :-)
-

-
Marza0801
- Początkujący
-
-
kregielnia jest nawet nawet fajna;) hmm sobota wieczorem nie wiem czy sie wyrobie z czasem jak juz wspominalam przeprowadzka;)
no wedlug mnie na holyhead sa extra widoki i te ogromne klify
-

-
cobra0112
- Raczkujący
-
-
hej!
Podobno jutro (w piatek) jest jakies spotkanie Polaków z Tamworth w któryms z pubów w centrum miasta. CZy ktos wie cos na tren temat?
-

-
Marza0801
- Początkujący
-
-
Witam, tez jestem z Tamworth - pozdrawiam rodakow mieszkajacych w nasym malym miasteczku. Czy jest tu ktos kto ma psa bo szukam towarzystwa dla mojego szczeniaka do wspolnych spacerow ;)
-

-
to_ja
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 13
powstala stronka dla polakow w Tamworth. polecam, forum tez jest, wiec jestesmy in touch;)
xxxxxxxxxxxxxx ;)
-

-
cobra0112
- Raczkujący
-
-
Return to TOWARZYSKIE