ryanair a dziecko
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Mam takie pytanie. W styczniu jade do polski i mam wykupiny bilet na dziecko od 2 do 16 lat - ryanair. Czy potrzebne jest siedzonko samochodowe na przelot aby dziecko moglo siedziec oddzielnie czy moze siedziec oddzielnie bez siedzonka. No i ewentualnie jezeli jest potrzebne siedzonko czy za nie trzeba placic jakos dodtakowo? I jeszcze jedno. jezeli nie ma siedzonka czy moze siedziec na kolanach?
[ Dodano: Pią Gru 11, 2009 13:05 ]
a moje dziecko ma 2 lata i 8 miesiecy
-

-
marzencia2333
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 8
Hej!
Zadnego siedzonka nie zabierasz ze soba.Male dzieci siedza u rodzicow na kolanach i przy wejsciu do samolotu dostajesz dodatkowo pasy,ktore podpinasz do swoich.Ale,ze Twoje dziecko ma prawie 3 latka,to wydaje mi sie,ze juz nie wezmiesz go na kolana,bo samo bedzie siedziec na swoim siedzeniu obok Ciebie.W Ryanair jest jakos ciasniej miedzy siedzeniami.My jak raz tymi liniami lecielismy,to pozniej mojego meza kolana bolaly,bo akurat nasz synek siedzial u niego a tam ciasno bylo jak nie wiem.
-

-
kindzulinaa
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 22
Dziecko siedzi samo na siedzeniu i ma byc przypieta pasami.Nie potzrebujesz zabierac zadnych siedzonek.
Milego lotu
-

-
moniavika
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 3
-

-
marzencia2333
- Stały Bywalec