Dowóz mleka pod dom.

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by soniac » 28 Nov 2009, 19:46 Dowóz mleka pod dom.

Dosyć mam juz kupowania mleka w sklepie dlatego postanowiłem aby mi dowozili mleko, chleb itp do drzwi :mrgreen:
Znalazłem taką firmę która należy do mego terenu nazywa się:
milk&more
https://www.milkandmore.co.uk/OA_HTML/i ... tion=10042

Czy ktoś ma opinię na ten temat?

-czy cenowo się to opłaca?
-czy jeśli chcę wycofać się z usług,( kontraktu ) mogę zrobić to w każdej chwili?
-czy jak jadę do Polski, mogę nic nie brać mleka, czy może jest jakiś limit który muszę brać w te 3 dni tygodnia?
-czy mogę nie brać tych typowych flaszek ze szkła mleka, a zamiast tego tylko 2 razy w tygodniu w plastikowych butelkach ( duże flaszki )?

Dziękuję.

[ Dodano: Sob Lis 28, 2009 21:18 ]
I czy mogę zajechać do biura by osobiście założyć z nimi kontrakt, czy wszystko muszę robić przez internet?
-czy jest możliwość aby pieniądze za mleko sami ściągali z mojego kąta banku, czy sam muszę wnosić wpłaty?
Dziękuję.
soniac
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bugnieszka81 » 30 Nov 2009, 09:29 Re: Dowóz mleka pod dom.

Witam

Pyszne mleczko z Diary Crest dowoza mi 6 dni w tyg. Koszt? £7 co 2 tyg - place gotowka, ale podejrzewam ze istnieja inne sposoby platnosci.
Jesli mnie nie ma kilka dni - dzwonie i informuje

http://www.dairycrest.co.uk/home.aspx
a milk and more nalezy do crestu

PS. Choc to nie Polska, ale zdarza sie ze mleczko dziwnie "znika" :evil: od czasu do czasu, wiec polecam przemyslenie miejsca w ktorym milkman zostawia zamowienie.

bugnieszka81
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by bluebery » 7 Dec 2009, 13:46 Re: Dowóz mleka pod dom.

Fajna sprawa z ta dostawa pod drzwi :!: Niestety moja sasiadka na sto procent skorzystala by z mojego mleka :sad:
Pomysle o tym jak sasiadka sie wyprowadzi, albo kupimy wiekszy dom :-D
bluebery
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI