Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

MalePostNapisane by marcin.p » 7 Nov 2009, 08:27 Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

heja

Do wszystkich którzy maja lub mieli . Jakie sa wasze spostrzeżenia , na co zwrócić uwagę.

Chcialbym sie skupić głownie na produktach firmy Thule , ale co konkretnnie to nie wiem. Tak do dlugosci 200 cm . Jest tego troche na ebay ale nie wiem na co zwrócic uwage przy zakupie.

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by lysy » 7 Nov 2009, 13:42 Re: Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

Kupujac box-y firm renomowanych jak Thule czy Mount Blanc kryterium wyboru to wymiary i cena zestawu (z mocowaniami)- nie ma co nad innymi aspektami dumac............
Kupujac chinskie g^%#o, nie ma z koleji podstwa zeby wiele oczekiwac -wiec jak dojedzie do PL (nie wypelniony deszczowka) i z dachu nie spadnie to zdal egzamin i zaoszczedzilismy kolejne kilkadziesiat cennych $$$$ (czy tez ekwiwalent lokalnej waluty)
lysy
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 8 Nov 2009, 14:13 Re: Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

o ja stary tyle to kazdy wie .... Konkrty modele takie tam

a nei generalnie o niczym

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

MalePostNapisane by zmielna » 9 Nov 2009, 18:52 Re: Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

marcin.p wrote:Do wszystkich którzy maja lub mieli . Jakie sa wasze spostrzeżenia , na co zwrócić uwagę.

Czesc,

Moja rada nie kupuj nic taniego, jak ci odpadnie na trasie to moze sie zrobic na autostradzie niezly bajzel ;-) Mam thule alpine 100, model juz nie produkowany teraz odpowiednikiem jest chyba Thule Atlantis. Kupilem uzywanego na ibaju za ok 100, do tego mialem poprzeczki Thule o przekroju prostokatnym ale bylo za glosno, swistalo i brzeczalo wiec zainwestowalem w Thule Aero o przekroju owalnym - troche ciszej.... Generalnie roofbox to rewelacja drugi bagaznik wiec mozna nabrac z polski Piwa i zarcia ;-) Najelpiej wejdz na strone Thule, dobierz sobie wszystko do swojego autka, pospisuj product/part number i szukaj tego taniej na necie.

HTH
zmielna
Rozeznany

Reputation point: 14
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 9 Nov 2009, 20:29 Re: Roof Box do 200 stów, co wybrac ???

klamka zapadla thule atlantis 200

drazki mam bo kiedys zainwesrowalem w bagazniki na rowery

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to MOTORYZACJA