south birmingham college
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witam
mam pytanko dotyczace south birmingham college,dokladniej chcialabym sie dowiedziec cos wiecej na temet tego collegu,interesuja mnie zajecia wieczorne i weekendowe,i czy cos to kosztuje?prosze o odp (podkreslam ze chcialabym podszkolic swoj angileski)chyba ze znacie moze jakies inne dobre college?chcialabym jak najszybciej rozpoczac nauke dzieki z gory pozdrawiam
-

-
schmittka22
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
witam:) ja rowniez jestem zaiteresowana ta szkola,wiec z mila checia dowiem sie na ten temat cos wiecej:) pozdrawiam
-

-
iwona21200
- Początkujący
-
-
jestem pewna ze na ich stronie www dowiecie sie wszystkiego
-

-
pinsleepe
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 7
wlasnie ze na ich stronie nie dowiedzialam sie wszystkiego mialam nadzieje ze ktos moze uczeszcza do tego collegu,i powie mi jak tam jest od srodka
-

-
schmittka22
- Początkujący
-
-
Na temat tego collegu nic nie wiem.Napewno to zalezy od tego na jakich nauczycieli trafisz. Ja chodze do birmingham metropolitan college- matthew boulton w centrum i jestem bardzo zadowolona bo mam super nauczycieli. Prawdopodobnie mozna od stycznia czy lutego isc na assesment i zapisac sie na dany poziom. Mam kurs wieczorny 2 razy w tyg od 18- 21,sa tez chyba raz w tygodniu.Pozdrawiam!
-

-
karen
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
dzieki Karen za odpowiedz,tze zastanawialam sie nad tym collegem,a czy Ty placisz cos za to i jeszcze jedno pytanko czy tez college pomogl Ci w angielskim,czy widzisz jakies rezultaty Twojej nauki?dzieki i pozdrawiam
-

-
schmittka22
- Początkujący
-
-
tak,rezultaty widze bo rok temu mialam bardzo dobrych nauczycieli i przeszlam na wyzszy poziom .Duzo zalezy od tego czy sama bedziesz sie mobilizowac tez w domu , robiac dodatkowe cwiczenia czy uczac sie nowych slowe. Z tego co wiem to kosztuje ok £230 rocznie (dwa razy w tyg) ale jak masz working tax credit to jest za free. Teraz w sobote od 10 do 14 mozesz sie tam wybrac tam bo sa dni otwarte i oni udziela ci informacji i pewnie bedziesz mogla sie zapisac na testy.
-

-
karen
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
dzieki za informacje
[ Dodano: Sob Lis 14, 2009 15:48 ]
widze ze malo polakow sie ksztalci a to smutne jest!
-

-
schmittka22
- Początkujący
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI