Polska tv

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

FemalePostNapisane by czantoria222 » 24 Oct 2009, 12:40 Polska tv

Czesc! Wybieram sie do UK na pewien okres i nie chcialabym zostac pozbawiona dostepu do poskich kanalow tv. Nie moge miec kablowski bo bede sie przemieszczac. Tak samo z satelita. Czy jest jakis sposob na odbior polskiej telewizji np przez internet.

Dziekuje za odpowiedz :) Kasia

czantoria222
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 25 Oct 2009, 08:29 Re: Polska tv

google tam jest wszystko wystraczy pogrzebac
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bluebery » 26 Oct 2009, 22:32 Re: Polska tv

ipla z platformy Polsat-u
bluebery
Rozeznany

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by Fok@ » 27 Oct 2009, 15:19 Re: Polska tv

hidalgo4 wrote:google tam jest wszystko wystraczy pogrzebac

Dokladnie tam jest wszystko z czego 3/4 to syf i darmowe programy TV ktorych nikt nie chce ogladac.

Sam jestem zainteresowany by ogladac polska TV online nawet za oplata.

Dzieki Kajetan, strona lovepol.com jak do tej pory jest najlepsza. Co prawda jest narazie tylko 8 programow (TVP1, TVP2, TVN, TV Polonia, Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Film) Ale jakosc obrazu i dzwieku jest imponujaca. Jezeli ktos ogladal mecze na zywo na takich serwisach jak Justin czy tez ustream doceni jakosc lovepol.com

Ipla - zawiodlem sie po tym jak nie moglem obejrzec walki goloty z adamikiem. Pelno artukulow ze bedzie mozna obejrzec walke za darmo, a jezeli jestes z zagranicy to trzeba miec konto premium czyli rejestracja konta. Oczywiscie klikajac w linka rejestracyjnego wyskakiwal blad strony. Trzeba bylo obejsc to przez proxy. Zarejstrowalem sie wkoncu lecz nie dostalem emaila z linkiem do aktywacji konta. Zadzwonilem wiec do Domu w Polsce i poprosilem siostre zeby zalozyla mi konto. I dupa to samo nie otrzymalem emaila.

Decyzja nalezy do Ciebie.
Fok@
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

MalePostNapisane by Bartsun » 30 Oct 2009, 23:45 Re: Polska tv

Fok@ wrote:
hidalgo4 wrote:google tam jest wszystko wystraczy pogrzebac

Dokladnie tam jest wszystko z czego 3/4 to syf i darmowe programy TV ktorych nikt nie chce ogladac.

Sam jestem zainteresowany by ogladac polska TV online nawet za oplata.

Dzieki Kajetan, strona lovepol.com jak do tej pory jest najlepsza. Co prawda jest narazie tylko 8 programow (TVP1, TVP2, TVN, TV Polonia, Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Film) Ale jakosc obrazu i dzwieku jest imponujaca. Jezeli ktos ogladal mecze na zywo na takich serwisach jak Justin czy tez ustream doceni jakosc lovepol.com

Ipla - zawiodlem sie po tym jak nie moglem obejrzec walki goloty z adamikiem. Pelno artukulow ze bedzie mozna obejrzec walke za darmo, a jezeli jestes z zagranicy to trzeba miec konto premium czyli rejestracja konta. Oczywiscie klikajac w linka rejestracyjnego wyskakiwal blad strony. Trzeba bylo obejsc to przez proxy. Zarejstrowalem sie wkoncu lecz nie dostalem emaila z linkiem do aktywacji konta. Zadzwonilem wiec do Domu w Polsce i poprosilem siostre zeby zalozyla mi konto. I dupa to samo nie otrzymalem emaila.

Decyzja nalezy do Ciebie.

wszystko fajnie z tym lovepol ale synchronizacja glosu z obrazem wymaga jeszcze dopieszczenia :)
ja tam czasami ogladam cos na http://www.megawypas.pl/, nie jest to telewizja na zywo ale przynajmniej cos po polsku :)

pozdr
Bartsun
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 31 Oct 2009, 10:51 Re: Polska tv

lovepol.com jest bezpłatne tylko przez pierwsze 3dni potem mają zbyt wygórowaną cene jak na mój gust...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Fok@ » 6 Nov 2009, 09:44 Re: Polska tv

malaroksi wrote:lovepol.com jest bezpłatne tylko przez pierwsze 3dni potem mają zbyt wygórowaną cene jak na mój gust...

To prawda cena jest zbyt duza jak na te pare kanalow, ale jak do tej pory to jedyna strona dzieki ktorej mozemy ogladac Polska TV na zywo. Ja narazie wstrzymam sie poniewaz powiedziano mi ze maja wprowadzic jeszcze pare kanalow.

Dzwiek nie jest czasem zsynchronizowany 100% no ale nie jest zle. Mi bynajmniej to nie przeszkadza.
Fok@
Rozeznany

Reputation point: 29
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by czantoria222 » 16 Nov 2009, 17:18 Re: Polska tv

hej. skusilam sie na lovepol.
przez 3 dni mozna testowac za darmo zupelnie. fajna usluga
wszytskie programy sa nagrane i zawsze je mozna odtworzyc w pozniejszym czasie!
pozdrawiam

kasia

czantoria222
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by kajetan » 5 Dec 2009, 23:25 Re: Polska tv

Ale to nie jest na zywo

kajetan
Przyczajony