partnerka do salsy

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MalePostNapisane by janko » 21 Oct 2009, 19:58 partnerka do salsy

Hej,
Poszukuję partnerki, która chce się nauczyć salsy. Na poziomie amatorskim I dla zabawy. Otwarte lekcje salsy odbywają się codziennie w różnych częściach B-ham. 2 razy w tygodniu we wtorek i czwartek w centrum B-ham na broadstreet.
Moja ogólna opinia jest następująca. Potrzebujesz jednej lekcji żeby nauczyć się podstawowego kroku, później trochę ćwiczeń w domu....(kilka wieczorów).
Następny etap to układy choreograficzne przygotowane przez instruktorów, których jednak samemu się nie poćwiczy ;)
Atmosfera na lekcjach jest bardzo pozytywna, co kilka minut jest rotacja partnerów. Czyli każdy tańczy z każdym...świetne miejsce do poznania nowych ludzi. Wszyscy się ta uczą więc nikt nikogo palcem nie wytyka. No chyba że fajnie tańczy.

Link do strony gdzie można więcej poczytać i trochę pooglądać:
http://www.latinmotion.co.uk/

Cóż mogę więcej dodać....zapraszam na salsę. Mój numer GG 1996120
Michu

PS. Szybko się uczę...mam to po babci.

janko
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by zuza84 » 22 Oct 2009, 13:16 Re: partnerka do salsy

Hej jak też uczęszczam do tej grupy z koleżankami na salsę, przeważnie w środy, nieraz piątki na Erdingtonie, pozdrawiam. Może zbierzemy się kiedyś we wtorek do centrum.

zuza84
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by janko » 22 Oct 2009, 20:27 Re: partnerka do salsy

zuza84 wrote:Hej jak też uczęszczam do tej grupy z koleżankami na salsę, przeważnie w środy, nieraz piątki na Erdingtonie, pozdrawiam. Może zbierzemy się kiedyś we wtorek do centrum.

hej...jak będziesz miała chwile to napisz do mnie na GG...pozdrawiam

janko
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by yoki » 24 Oct 2009, 12:32 Re: partnerka do salsy

zycze powodzenia w szukaniu partnerki do salsy :)

ja i moj slubny jestesmy tancerzami-amatorami :D uwielbiamy salse i czesto tanczymy w domu hehe :D zamierzamy sie jednak wybrac do Risy (na broad street) potanczyc raz w tygodniu pod okiem instruktorow :)

mozliwe wiec,ze do zobaczenia :D

yoki
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by janko » 26 Oct 2009, 18:50 Re: partnerka do salsy

oj spodoba się wam. przez pierwsze 2h można się nauczyć nowych układów a później je szkolić...zabawa jest przednia.

janko
Przyczajony

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to TOWARZYSKIE