wyrobienie nowego paszportu
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Musze wyrobic sobie paszport bo stary wygasl kilka miesiecy temu, poczytalem strone ambasady w londynie ale samego wniosku do sciagniecia nie znalazlem - czy jest do odbioru tylko w londynie ?(wiem ze trzeba sie tam wybrac zeby wniosek zlozyc jak i odebrac paszport ale mialem nadzieje ze moge sobie wniosek wczesniej sciagnac i wypelnic).
Jesli ktos wyrabial sobie juz nowy paszport w londynie, mozecie powiedziec ile czasu wam to zajelo?
-

-
letme
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
Dzieki wielkie za informacje.
Dowod mam ale chce sie wybrac poze Europe wiec bez paszportu ani rusz.
-

-
letme
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
hejjjjjjkaaaaa
niewiecie czy bedzie jakos na dniach w bham w domu polskim urzednik z konsulatu polskiego ktoremu mozna dac papiery na paszport?????
czy mozna dac wniosek na paszport razem z wnioskiem o pesel dla dziecka na paszport ksiazeczkowy ??????
bede wdzieczna za info
-

-
olivka
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 6
OLIVKA najlepiej jest tam zadzwonic.Ja dzwonilam to jakas babka raz powiedziala ze bedzioe w pazdzierniku i zebym zadzwonila w sierpniu sie zapisac,zadzwonilam w sierpniu to niewiem czy ta sama czy inn ababka powiedziala ze to plotki i nikogo takiego niebedzie a ja mowilam ze dzwonilam i ktos powiedzial ze bedzie a ona ja niewiem.Wiec najlepiej jest samemu zadzwonic tu prosze masz nr 01216433577 i jak bys mogla to daj znac co tobie powiedzieli bo ja juz niemam cierpliwosci pozdrawiam i powodzenia pa :smile:
-

-
julka030308
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: -1
dzieki julka
dam znac a jak ty sie tez czegos dowiesz nowego to tez daj znac ;-)
[ Dodano: Czw Paź 08, 2009 16:13 ]
julka masz newsa na priv wiadomosci od olivki :wink:
-

-
olivka
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 6
Return to SZUKAM INFORMACJI