po XIV spotkaniu forumowiczow

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MalePostNapisane by AVH83 » 22 Jun 2009, 10:59 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

To bylo moje pierwsze spotkanie i chyba ostatnie. Drinki - cena troche wygorowana.Dj Sindbad - to bylo doslownie przegiecie!!! Jak mozna w polowie imprezy puscic "Elektryczne Gitary - To juz jest koniec" ??? Pozatym nie mam nic przeciwko by na Polskiej imprezie lecaly inne utwory niz polskie, ale na Boga Punjabi Mc's i inne indyjskie plasy zwalily mnie z nog! I na dokladke pojawili sie indyjcy lovelasi - zenada. Nie zebym byl rasista ale skoro to bylo spotkanie polskiej spolecznosci organizator powinien byl przeprowadzic jakas selekcje. Oby nastepna byla lepsza.

AVH83
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Jolly » 22 Jun 2009, 13:27 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

zamiast szukac pozytywnych wnoskow to same negatywy :neutral:

lecialy Polskie kawalki lecialy mi tez dj troche niepodpasowal bylem u niego kilka razy i zawsze mowil ze zaraz pusci i nie puszczal wiec olewka koles poprostu nie czaji bazy bo jak ma czaic skoro nie jest Polakiem i nie rozumie dla niego to inna kultura wazne ze cos puszczal.

Mi tam nikt nie przeszkadzal chyba wszyscy sie dobrze bawili. Fajnie ze sie spotkalismy i mozna bylo sie pobawic.

Czekam na nastepne ;)
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 22 Jun 2009, 14:31 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Jestem przekonany ze jakis polski DJ sie tu znajdzie.

A sprawa selekcji nei jest prosta, tu jest UK panie tu nie wolno ci***ak nie wpuscic bo zaraz sie setka ci..a prawników zleci i bedzie zadac odszkodowania z obraze majestatu pospolitego zjadacza cury i tika masali.

Nam sie nie udalo zawitac, ale sadzac po opiniach to moze i nawet lepiej, bo znowu byscie mnie zniszczyli za negatywne opinie. A tak tylko refleksje mam.

Ps. ciekawe skad sie ci***ak dowiedzialy o polskiej bibie???? Zdrajca/ zdrajczyni jest wsród nas !!!! Albo którys sie polskiego nauczyl :)

JAja jak berety normalnie

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

FemalePostNapisane by yoki » 22 Jun 2009, 14:45 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

AVH83 wrote: organizator powinien byl przeprowadzic jakas selekcje.

taaak,oczywiscie.Powinien wpuszczac tylko niebieskookich blondynow! Jak selekcja to selekcja!
Integracja?...przypomina mi sie skinheadowskie haslo "Polska dla polakow".
tak tak,to polska impreza,zadna inna nacja nie ma wstepu! Na nastepna impreze zrobcie moze jakies tabliczki z napisami,ze innym wstep wzbroniony! tudziez postawcie przed wejsciem jakiegos dresa ,co bedzie sie rozprawial z ciemniejszymi osobnikami.tak! to jest mysl!

yoki
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 22 Jun 2009, 15:18 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

ja jestem za selekcja!! Yoki trzeba bylo na mnie spojrzec bys wiedziala czemu :idea::
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Jun 2009, 16:17 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Ja tez jestem za selekcja.
Nastepnym razem zrobmy tak: madrych wpuszczac, idiotow pozostawiac poza drzwiami ;)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 22 Jun 2009, 16:35 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

:grin: ok czyli zostajesz?? (zarcik)
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 22 Jun 2009, 17:56 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

;) gratuluje blyskotliwego poczucia humoru (zarcik)
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 22 Jun 2009, 18:21 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

to juz rodzinne nie podziekuje nie zarcik ;)
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by AVH83 » 22 Jun 2009, 20:03 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Polski Dj - gg 6277196

AVH83
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Macku » 22 Jun 2009, 21:00 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Mozna zapytac kto robil fotki?
Macku
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Jolly » 23 Jun 2009, 14:41 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

heh czekamy na zdjecia ;)
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 23 Jun 2009, 16:11 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Jolly wrote:

dobre byly miecze laserowe i hulanki na scenie ciekawwe co by bylo jak by rurka byla?!?!?! :-P

ja tam bym sobie z rurkami nie poradzila- i tak mialam problem z laserowymi mieczami :mrgreen:

a co do selekcji....

"Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się"
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Adam » 23 Jun 2009, 16:38 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Jolly wrote:heh czekamy na zdjecia

Mi niestety autofocus nawalil :roll: i mam niewiele zdjec nadających sie do pokazania.
Pozniej moze wrzuce kilka.

edit:
http://bham.pl/gallery/thumbnails.php?album=82
Adam
Administrator

Reputation point: 33
Pokojowy
0

PostNapisane by alojzy » 24 Jun 2009, 20:16 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Na spotkaniu zagościłem po raz pierwszy.
Musze przyznać ze bardzo fajnie się bawiłem, oczywiście mógłbym się doszukać jakiś rzeczy które mi się nie podobały, ale mniej więcej śledząc wpisy na forum wiem na czy polegają takie spotkania, i nie można narzekać ze coś jest tak, albo inaczej, bo tak naprawdę, nikt nie zrobi takiej imprezy, żeby wszyscy byli zadowoleni, a jeszcze żeby była za darmo.
Myślę ze i tak to jest wielkie przedsięwzięcie zeby zebrać tyle polaków w jednym miejscu, Bywałem na rożnych polskich imprezach w Birmingham i muszę przyznać ze ta należny do najlepszej.

Pozdrawiam organizatorki i dziękuje.

Nie będę komentował niektórych wypowiedzi , chociaż bardzo mnie kusi żeby to zrobić:)

Ogólnie, super impreza, ludzie na poziomie, aż milo przyjść .
Czekam na następne

alojzy

0

PreviousNext

Return to TOWARZYSKIE