po XIV spotkaniu forumowiczow

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

FemalePostNapisane by dorotajab » 21 Jun 2009, 01:55 po XIV spotkaniu forumowiczow

hmm

coz ja moge powiedizec- bylo rewelacyjnie!!!!! dzieki wszytkim za wspaniala impreze

jestem juz w domu bo trzeba bylo pijane towarzysto rozwiesc po lozkach. sama wypilam tyle red bulli ze mi sie rece trzesa i pewnie nie zasne do jutrzejszego wieczora.

wyskakana, wykrzyczana, wykrecona

podsumowujac- male problemy z D.J-em trudno bylo do goscia dotrzec ale zawolali posilki i jakos to wszystko sie skleilo w calosc.

talerze nie pozbijane, scena rozbrojona na czynniki pierwsze, woda mineralan omowiona w pelnym skladzie a piwo sprzedane do ostatniej butelki!!!!

obsluga zachwycona i zapraszaja ponownie :) jednym slowem umiemy sie bawic

szczegolne podziekowania dla kroli parkietu Jolliego i Plazermana- buty szybko trzeba bylo zmienic na plaski obcas. niektore to nawet tanczyly na bosaka :)

super, ekstra, elegancko, kto nie byl niech zaluje

dzieki wszytkim za przednia zabawe i niezapomniany klimat- ide pbiegac wokol domu moze wreszcie sie zmecze :mrgreen:

P.s. Jolly zegarek ci zle chodzi!!!!! jest 3 nie 4 - dobra wiadomosc dla kolegi Kuby ktory ufajac Jollemu pobiegl do domu zeby zdarzyc na czas do pracy
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by plazermen » 21 Jun 2009, 09:44 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Hyhyh dzięki Dorota za uznanie dla sztuki tańca nowoczesnego avangardowo-retrospekcyjno-paralityczno-drgawkowego z lekkimi elementami transgatunkowego freestajlu lat 80siątych i nutą psychodelicznego etno post progu symfonicznego.

Dzięki wszystkim za fajna imprezkę i za wygibasy na parkiecie. Obsługa baru i ochrona bardzo miła i już wiedzą co znaczy "Tyskie poproszę" ;)

Było fajnie w pytkę jeża oraz w chapkę dziuni.

Chciałem również zaznaczyć, że zdjęcia kompromitujące na których będę się znajdował to nie są moje i to nie byłem ja, oraz stwierdzić ze to na pewno był ktoś inny podobny do mnie albo jakiś cień na obiektywie czy cuś.

Pozdro.

<poszedł do łazienki wytrząsnąć nadmiar decybeli z uszu>
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

MalePostNapisane by Macku » 21 Jun 2009, 09:55 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Ja dopiero co wrocilem do domu, pierwszy pociag do Burton byl o 9.04. Na dodatek stalismy w tamworth godzine bo ktos zostawil "trolej" na torach i sie niechcacy przejechalo po nim.

Hehe spalismy jak menele na stacji...
A w tym Apaches Bar bylo calkiem niezle, szkoda tylko ze DJ Sindbad nie mial tedego - drin za drinem.
No i generalnie to bylem do samego konca [swietna zabawa], kolezanki z pakistanu moga potwierdzic :)

Uznanie dla organizatorow.
Pozdrowki! :-)
Macku
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 21 Jun 2009, 12:00 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

plazermen wrote: Obsługa baru i ochrona bardzo miła i już wiedzą co znaczy "Tyskie poproszę" ;)

"Lecha poproszę" tez rozumieja :)
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by eric27 » 21 Jun 2009, 12:15 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Pierwszy raz udało mi się być i mimo,że byłem tylko do północy to muszę przyznać było zajefajnie,super impreza i przede wszystkim piękne panie na tle przystojnych panów :wink: Jedyne zastrzeżenia to dj sindbad i troszkę za mało miejsca ale to moja subiektywna opinia :-P Pozdrowienia dla wszystkich i dzięki za miłą zabawę.Oby częściej.

eric27
Stały Bywalec

Reputation point: 18
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 21 Jun 2009, 12:23 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

d.j byl naprawde trudny. trudno i tak dalismy rade

a malo mijesca bylo bo nas duzo bylo- i o to chodzilo :)
dorotajab
Zaangażowany

SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Macku » 21 Jun 2009, 12:36 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Dj skreczowal jak sie masz, to bylo cos :))))

Staff faktycznie bardzo mily, wytatuowany schab z przed wejscia oraz jego kolezka tez okazali sie na luzie.. :)
Macku
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Jolly » 21 Jun 2009, 14:31 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

juz wiem co sie stalo z zegarkiem heheheh mam w nim dwa czasy i mi sie przestawil na ten drugi czas o godzine do przodu wiec bawilem sie dluzej bo o godzine do przodu ;)

dobre byly miecze laserowe i hulanki na scenie ciekawwe co by bylo jak by rurka byla?!?!?! :-P
czekamy na zdjecia myslisz Plaz ze az tak zle

dzieki dzieki wszystkim dotrzymujacym kroku za mila zabawe

wgole zgubilem klucz moze ktos znalazl byl z takim breloczkiem metalowa glowa myszki miki wiecej sentymentu mam do tej glowy niz do klucza, moze w samochodzie mi wypadł Dorota poszukasz???? :grin:
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

MalePostNapisane by plazermen » 21 Jun 2009, 14:35 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

O właśnie jakieś dziewczyny pokazywały klucz który znalazły. Może się zgłoszą.
Ty Jolly to masz zawsze jakieś przeboje :razz:
plazermen
Wtajemniczony

Reputation point: 92
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by Beata » 21 Jun 2009, 14:59 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

W pełni się z Wami zgadzam, było super!!! :)

Było mix dosłownie wszystkiego. Było ONA, jakiś DJ w turbanie i Jolly z mokra włoszką na głowie. Nie wiem czy zauwayliście, ale był nawet jakiś góral w kamizelce, lecz zgubił gdzieś kierpce i ciupagę, hej!!! Nie było umcy, umcy lecz w zamian za to przewijał się jakiś bollywood. :)

Też czuję się wytrzesiona, wyskakana, lekko skacowana i obolała. A to znak, że było dobrze, tylko oczywiście za krótko. Nie wiem jak Wy, ale ja mam wrażenie, że ta noc trwała może jakieś dwie godziny. ;(

A testowy niech się spowiada, jak śmiał nie przyjść na spotkanie. :mad: Niech teraz żałuję oglądając kompromitujące zdjęcia, których ja, jak też i Wy pewnie nie możecie się doczekać.

:-) :-) :-)
Beata
Stały Bywalec

Reputation point: 8
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 21 Jun 2009, 15:05 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

a ja dziekuje za moja jedyna piosenke az mi sie lezka zakrecila hehe dzieki
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

FemalePostNapisane by bogunia » 21 Jun 2009, 16:27 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

Jolly wrote:wgole zgubilem klucz

Jolly twoje klucze powedrowały do barmana - powinnam sie domyślic, że to Twoje, przeciez ty na każdej imprezie coś gubisz ;)

Beata wrote:A testowy niech się spowiada

No Panie Testowy - co masz na swoją obronę?

hidalgo4 wrote:a ja dziekuje za moja jedyna piosenke az mi sie lezka zakrecila hehe dzieki

A ja się mocno zastanawiąłm czy osoba, która ją zamawiała pojawiła sie na imprezie ;)

dzięki za super zabawę

bogunia
Administrator

Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 21 Jun 2009, 16:54 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

pojawila sie poajwila i dosc latow bylo mnie zauwazyc hehe
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by Jolly » 21 Jun 2009, 17:20 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

to fajnie musze pujsc i odzyskac klucz do pubu :wink:

caly Ja szybko pozbywam sie rzeczy potrzebnych
Jolly
Stały Bywalec

Reputation point: 11
Neutralny
0

MalePostNapisane by testowy » 21 Jun 2009, 21:50 Re: po XIV spotkaniu forumowiczow

:oops:
ze wstydem pragnę wyznać,
że nie mam nic na swoje usprawiedliwienie,
życie, siły wyższe itd,
ale obiecuję być następnym razem
:-|
testowy
Zaangażowany

Reputation point: 78
Poczciwy
0

Next