XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

FemalePostNapisane by dorotajab » 12 Jun 2009, 08:14 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

kolobos wrote:Witam, zaczne od tego że "troche" dawno mnie tu nie bylo, ale dostalem maila z serwisu, wchodze widze, ze forum nie do poznania - wyglada naprawde dobrze, to malo tego szykuje sie jeszcze jakas impreza, a co jak co imprezy to ja lubie :) Trzeba byc jakims zagorzałym członkiem spolecznosci czy wystarczy byc chetnym :) Warto w ogole? Moze mnie ktos zacheci, albo zniecheci? Beda dziewczyny? Nie pytam czy ładne bo to polska impreza :) pozdrowienia

nie trzeba byc zagorzalym czlonkiem- kazdy moze przyjsc

przyjdz i sam ocenisz czy warto czy nie- mi sie zawsze bardzo podoba i poznaje wiele wspanialych osob.

dziewczyny beda- nie tylko zajete, najwyzej niezainteresowane ;) ale moze uda ci sie je zainteresowac

widzisz masz juz cel;)
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by kolobos » 12 Jun 2009, 14:30 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

jak to niezainteresowane? Nie ma takiej mozliwosci :] No to nie wiem, chyba pomysle.. Ile mniej wiecej sie spodziewacie ludzi (polakow) co to za lokal bo w necie nie znalazłem za duzo na ten temat... Jest gdzie auto zaparkowac w poblizu, do ktorej imprezka bedzie trwała, jaka muzyka? itp itd. Prosze mnie zachecic to może przyjade z 2-3 wolnymi kolegami :] z góry dzieki za info
kolobos
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Beata » 12 Jun 2009, 19:01 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Nie marudz Kolobas tylko przychodz. Będzie trochę więcej niż 5 osób na krzyż, a parkningów w B-ham też nie brakuje. W każdej chwili możesz wyjść, jak nie bedzie Ci się podobało. Wkładaj ,,Relaxy,, i bierz kolegów pod pachę. Zapewniam Cię, że będziesz sie świetnie bawił i nie będziesz mógł się doczekać kolejnego spotkania.

A co do deficytowego towaru, to na ostatnim spotkaniu miałam zupełnie inne wrażenie.

:)
Beata
Stały Bywalec

Reputation point: 8
Neutralny
0

FemalePostNapisane by dorotajab » 12 Jun 2009, 19:50 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

kolobos wrote:jak to niezainteresowane? Nie ma takiej mozliwosci :] No to nie wiem, chyba pomysle.. Ile mniej wiecej sie spodziewacie ludzi (polakow) co to za lokal bo w necie nie znalazłem za duzo na ten temat... Jest gdzie auto zaparkowac w poblizu, do ktorej imprezka bedzie trwała, jaka muzyka? itp itd. Prosze mnie zachecic to może przyjade z 2-3 wolnymi kolegami :] z góry dzieki za info

zaparkowac mozesz na ulicy przed klubem

klub- coz w takim udalo nam sie zarezerwowac w sobote wieczor- nie bawilam sie tam wczesniej wiec trudno mi powedziec cos wiecej na temat samego klubu. Pamietaj ze nie miejsce lecz ludzie tworza impreze.

Bedziemy miec D.J'a i przyniesiemy swoja muzyke wiec pewnie jakos sie to wszytko ulozy w piekna calosc- przynajmniej do tej pory imprezy nalezaly w wiekszej czesci do udanych.

Staralismy sie znalezc lokal w miare pojemny- bo ostatnio przyszlo tyle ludzi ze bylo ciasnawo. :mrgreen:

Ile przejdze tym razem... zobaczymy- ostatnio bylo grubo ponad 100

Do ktorej impreza bedzie trwala? to zalezy od nas- jak sie bedziemy ladnie bawic to bedzie trwala i trwala - tak uslyszalysmy od managerki :twisted:
dorotajab
Zaangażowany

Reputation point: 151
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 12 Jun 2009, 21:02 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

ja sie nie dziwie sam szukalem tylko z oryginalnymi PL na posladkach hehe
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by Bernii » 13 Jun 2009, 13:49 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

My tez sie zjawimy tzn. Ja + Marta ;D ... mam nadzieje ze i tym razem bedzie 'franek kimono' :D:D:D:D
Pozdro dla wszystkich ... do zobaczenia na imprezce :D
Bernii
Rozeznany

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by jed » 13 Jun 2009, 18:31 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

@ kolobos: wielkie G naprawde duzo moze, a kobietom nie wierz :)
Last edited by jed on 13 Jun 2009, 23:55, edited 1 time in total.

jed
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by kolobos » 13 Jun 2009, 18:45 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Nie wiem za bardzo o co chodzi z wielkim G co dużo może, ale dzieki za mapke i fajne zdjecia - z jakiej to strony? Bo slyszalem pare tygodni temu w radiu o tym, ale jeszcze nie widzialem :) pzdr
kolobos
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 13 Jun 2009, 18:53 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

maps.google.co.uk heheh od strony poludniej jesli o zdjecia chodzi ahha
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by kolobos » 13 Jun 2009, 19:06 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Kurde, nie wiem czy jestem taki głupi że nie zauważyłem opcji widok ulicy czy jest to jakaś nowa funkcja od niedawna? Podoba mi sie ;) Warto było zajrzeć na forum, hehe. To auto można postawić gdzieś niedaleko klubu i to w miare bezpiecznym miejscu? Pytam bo ja z Bham nie jestem i nie znam kompletnie miasta poza bullringiem :)

[ Dodano: Sob Cze 13, 2009 20:13 ]
WIKI: 18 marca 2009 roku w usłudze Street View udostępnione zostały większe miasta w Wielkiej Brytanii i Holandii. => jestem zacofany 3 miesiące :) Mogło być gorzej (i lepiej ;)
kolobos
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by oxycort » 13 Jun 2009, 21:26 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

jo tyż może pierwszy raz dołączę ....
oxycort
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by jed » 13 Jun 2009, 23:54 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

190 CORPORATION STREET, APACHE'S BAR to chyba gorne zdjecie (ale pewien nie jestem, bo wielkie G doskonale nie jest). Parkingi sa zaznaczone w lewym, dolnym rogu (w okolicy jest conajmniej 7). Konczymy jak gruba baba zaspiewa i dzieciolom wstep wzbroniony, a link do zdjec z XIII spotkania jest w temacie o XIII spotkaniu ..... rysunkami sie bawie dopoki mi ktos nie przerwie.... dobra, znudzilo mi sie
Last edited by jed on 14 Jun 2009, 13:34, edited 2 times in total.

jed
Stały Bywalec

Reputation point: 1
Neutralny
0

MalePostNapisane by hidalgo4 » 14 Jun 2009, 05:49 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

moge miec jedno jedyne muzyczne zycznie tak na 11 45 pm?

http://www.youtube.com/watch?v=dev9pqGysTU
hidalgo4
Stały Bywalec

Neutralny
0

MalePostNapisane by Macku » 14 Jun 2009, 20:54 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

Pewnie zajade, chociaz forumowicz ze mnie to LOW poki co, ale do ludzi trzeba :)
Pzdr wszystkim :)
Macku
Początkujący

Neutralny
0

FemalePostNapisane by Porażka » 15 Jun 2009, 00:12 Re: XIV SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

zamiast disco z pola
można dać jakieś reagge
ja bym sie chętnie pogibała
przy indios bravos
Porażka
Początkujący

Neutralny
0

PreviousNext

• Similar topics
    Replies