co zrobić z wyjącym Alarmem???

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by malaroksi » 7 Jun 2009, 16:34 co zrobić z wyjącym Alarmem???

Mam taki problem , otóż od jakiegoś czasu alarm w moim domu zaczął migać że jest niezabezbieczony, wbijając kod który dotychczas działał nie powodowało to żadnych zmian i alarm wciąż nie działał. Aż nagle dzisiaj podczas robienia obiadu wybiło korek i alarm zaczął wyć na zewnątrz domu, kiedy włączyliśmy korek alarm wyje w środku domu, próbując wyłączyć go kodem dostępu nic to nie daje i wciąż wyje. Dzwoniliśmy do agencji ale kazali nam dzwonic pod nr ktory ma byc rzekomo na alarmie a takiego nigdzie nie ma, oczywiscie ze względu ze jest niedziela nie mają kogo przysłać i teraz to już wogóle nie wiemy co zrobić czy ma tak wyć całą noc? Może zna ktoś jakiegoś speca od alarmów który by mógł nam go wyłączyć ???
Bardzo prosze o jakies informacje.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

PostNapisane by KA i PE » 7 Jun 2009, 17:27 Re: co zrobić z wyjącym Alarmem???

mielismy kiedys podobny problem.

1 sprawdz czy ktorys bezpiecznik domowy go wylacza
2 odkrec obudowe i wyjmij bezpiecznik w srodku skrzynki alarmu (tej w domu)

pe

KA i PE

0

FemalePostNapisane by malaroksi » 7 Jun 2009, 18:03 Re: co zrobić z wyjącym Alarmem???

co dziwne wylancza go jeden bezpiecznik ktory wyłancz nam również piec , komputer i lodówke :(

[ Dodano: Nie Cze 07, 2009 19:35 ]
okiproblem rozwiązany, znaleźliśmy alarm service zadzwoniliśmy przyjechał koleś rozebrał wszystko wymienił baterie zakodował na nowo i wszystko gra za usługe skasował 45 f za baterie 25 co daj erazem 70 funtów, teraz mam takie pytanko, wziełam rachunek, i czy mam jakieś szanse o zwrot kosztów naprawy ze strony agencji? Alarm siadł ze względu na to że najprawdopodobniej nie było jakiś czas prądu więc nie z mojej winy...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by Luiza » 7 Jun 2009, 20:43 Re: co zrobić z wyjącym Alarmem???

Agencja powinna oddac ci Kase. Ich obowiazkiem bylo rozwiazanie twojego problemu, ale ze tego nie zrobili to musza oddac ci pieniazki.
Luiza
Wtajemniczony

Reputation point: 71
Poczciwy
0

Return to SZUKAM INFORMACJI