S K Y P E

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by soniac » 12 May 2009, 17:34 S K Y P E

Wydaje mi się że Skype, jest najlepsze w systemie rozmowy z kimś w Polsce :-)
Czytałem o nim trochę i widzę że kosztuje miesięcznie £ 4.54 . Zatem darmo.

Czy zna ktoś odpowiedzi:

-Czy tylko na jednym kompie mogę łączyć się opłacanym skype, czy mogę pojechać sobie np. do Holandii i tam pożyczyć od kogoś kompa i z niego sobie zadzwonić gdzie chcę? ( oczywiscie wcześniej się zalogując z mym utajonym hasłem. )

-Czy rozmowy są w tym systemie czyste nie przerywają się itp.?

-Czy wszystko to jest podobne w funkcjonalności do skype darmowego z jakiego każdy może korzystac?

-Czy mogę w trakcie opłat, zmienić sobie nr. swą nazwę ( swój profil ) na inny ?

-Czy jest coś o czym wartało by wiedzieć wcześniej?

-Jakieś wady, zalety?

Dziękuję.
soniac
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by StepByStep » 12 May 2009, 19:55 Re: S K Y P E

Czy tylko na jednym kompie mogę łączyć się opłacanym skype, czy mogę pojechać sobie np. do Holandii i tam pożyczyć od kogoś kompa i z niego sobie zadzwonić gdzie chcę? ( oczywiscie wcześniej się zalogując z mym utajonym hasłem. )
>> oczywiscie, ze mozesz korzystac ze swojego skypa wszedzie, wystarczy, ze sciagniesz na innego kompa i juz :) jak z GG

Czy rozmowy są w tym systemie czyste nie przerywają się itp.? >> czasem mam niewielkie problemy, ale duzo tez chyba zalezy od Twojego lacza

-Czy wszystko to jest podobne w funkcjonalności do skype darmowego z jakiego każdy może korzystac? >> akie same tylko, ze mozesz dzwonic na stacjonarne i komorki a nie tylko ze skypa na skypa :-)

to chyba wszystko co wiem :mrgreen:
StepByStep
Rozeznany

Reputation point: 20
Pokojowy
0

MalePostNapisane by soniac » 12 May 2009, 20:32 Re: S K Y P E

StepByStep wrote: mozesz dzwonic na stacjonarne i komorki
:

KOMÓRKI?

Nie doczytałem się nigdzie że mogę dzwonić na komórki.
Czy to oznacza że mogę po Wlk. Brytanii i w całej Europie dzwonić w cenie £ 4.54 na komórki również ?

Nie wiem też jak to jest z tymi opcjami podłączenia skype do komórki?

Np. gdy mam dobrą komórkę muszę opłacić w niej internet a potem wgrać program sype aby dzwonić ze skype? czy takie rozmowy już nie maj,a nic wspólnego z opłatami za telefon a tylko za internet?
a jak np. łącze się przez wi-fi, czy wtedy przez komórkę za darmo rozmawiać mogę prze skype?
Dziękuję.
soniac
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Anek » 13 May 2009, 11:38 Re: S K Y P E

Wiadomo ze ze skypa na skypa jest darmowe. My czesto korzystamy rowniez z opcji dzwonienia na stacjonarne np. (babcie) i to polega na tym ze ladujesz sobe konto np 10 funtow to Ci wystarczy w zaleznosci od czestototliwosci dzwonienia. Na stacionarne jest chyba 2 pensy za minute no to Ci wystarczy na kilka godzin. Natomiast na komorki okolo 12 pensow za minute. Ladujesz kiedy chcesz nie ma zadnego kontraktu na duzdszy okres. :wink:

Nic nie wiem o tej oplacie miesiecznej wiec w tej kwesti Ci nie pomoge.
Anek
Wtajemniczony

Reputation point: 27
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by kik1976 » 13 May 2009, 16:18 Re: S K Y P E

abonament miesieczny to okolo 3 f na europe na tel stacjonarne, za komorki trzeba juz dodatkowo placic.
mozna tez doladowywac po 10 plus vat i gadac wg cennika.
ja mam opcje pierwsza, place 3 f miesiecznie i gadam ile wlezie.
mozna dzwonic z kazdego zakatka europy, tam sa wyszczegolnione kraje, z dowolnego kompa, dlatego ze przeciez to jest na login. jak mail np.
kik1976
Zadomowiony

Reputation point: 5
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI