Zdewastowane auto

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Tahuś » 9 May 2009, 10:49 Zdewastowane auto

Witam... prosze o porade. Dzis moj ojciec dzwonil z uk ze jego auto ok. godz. 2-3 w nocy zostalo zniszczone. 3 hulinagow widzac polskie rejestracje w bham rozwalilo szyby, przebilo opony, zgniotly dach, maske, i drzwi. Moj ojciec jest zalamany. Nie wie co ma robic. W polsce nie posiadal Ac, sprawa niby juz zajela sie policja, ale tylko spisala protowkol. Czy da sie cos z tym zrobic ? ;//

Tahuś
Przyczajony

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Katik » 9 May 2009, 15:48 Re: Zdewastowane auto

Gdy nam na parkingu miejskim porysowali auto, na policji spisano protokół, i właściwie tyle. Nikt nie został złapany za rękę, żadnych świadków nie było. Kamery miejskie nie monitorowały tego miejsca. Sprawa stanęła w miejscu, i na rozwiązanie nie liczymy.
Oby w waszym przypadku wszystko potoczyło się inaczej, bo z tego co piszesz- zniszczenia są dosyć konkretne.
Ale... zawsze podziwiam tych z Polskimi blachami, za ryzyko. Znajomemu też niedawno przebili 4 opony, a po kilku dniach po wymianie powtórzyli wybryk. Oczywiście sprawców również nie odnaleziono.
Katik
Stały Bywalec

Reputation point: 3
Neutralny
0

MalePostNapisane by marcin.p » 10 May 2009, 20:52 Re: Zdewastowane auto

Przykro mi ze was to tez spotkalo... ale naprawde nie wiem kto normalny jezdzi tu autem na polskich blachach.... BO co ze niby taniej jest????

Taniej zwsze wychodzi drozej ....

O aucie trzeba zapomniec, policja w UK pisze raporty i wydaje numer referencyjny dla ubezpieczalni. Najlepiej to walnac klina, kupic auto w uk i ubezpieczyc.

Kazdy z nas mial podobne problemy,m ja mialem 2 razy wlamanie , skradziony motocykl i skradzione auto....
Teraz na wszystko wykupuje ubezpieczenie i nawet jak auto bedzie plonac pod domem to bede spal spokojnie

marcin.p
Zadomowiony

Reputation point: 3
Neutralny
0

Return to SZUKAM INFORMACJI